Städabonnemang hemstädning till fast kostnad!

Innehållsförteckning:

 

   

   1. Varför Strykfritts städabonnemang? Fast städhjälpare och ingen bindningstid!

   1. Fördelarna med Strykfritts städabonnemang.

   1. Strykfritts städabonnemang: En prisvärd lösning tack vare Rutavdraget!

   1. Vad kostar Strykfritts städabonnemang?

   1. Veckostädning på dina villkor!

   1. Checklista och vad som ingår i abonnemanget!

   1. Extratjänster som storstädning och fönsterputs?

   1. Anpassa ditt städabonnemang med Strykfritt.

   

  1. Varför Strykfritts städabonnemang? Fast städhjälpare och ingen bindningstid!

  Många av oss strävar efter att hålla våra hem och arbetsplatser skinande rena, men tiden är ofta en begränsande faktor. Vardagen ser ut som den gör och man hinner inte alltid med.

  Här kommer Strykfritts städabonnemang in i bilden. Ett abonnemang som garanterar regelbunden, högkvalitativ städning utformad för ditt/ert specifika behov. Med en och samma städhjälpare som ger er fasta trygga rutiner och en effektiv kommunikation. Dessutom helt utan bindningstid samt med fria av och ombokningar!

  Strykfritt har en lång tradition av kundservice samt kundförståelse och har sedan 2005 levererat städtjänster i form av städabonnemang för privatpersoner samt företag. Vi ser till att ditt hem eller kontor blir superrent vid varje besök! Prova oss helt förutsättningslöst får du se!

   

  2. Fördelarna med Strykfritts städabonnemang.

  Det är inte bara frågan om ett rent hem eller ett välstädat kontor. Ett städabonnemang avlastar dig från den ständiga stressen att planera och utföra städningen själv. Dessutom är det ekonomiskt gynnsamt att kanske göra det man är bra på och låta Strykfritt ta hand om det de är bäst på. Att erbjuda den bästa städningen som går att få till ett mycket trevligt pris.

   

  3. Strykfritts städabonnemang: En prisvärd lösning tack vare Rutavdraget!

  RUT har verkligen revolutionerat hushållsnära tjänster i Sverige sedan det infördes 2007. Skatteavdraget har gjort det möjligt för många privatpersoner att dra nytta av professionella städtjänster till en bråkdel av den kostnaden som förut fanns. För städtjänster, i synnerhet städabonnemang, betyder detta att kvalitet och prisvärdhet nu går hand i hand.

   

  4. Vad kostar Strykfritts städabonnemang?

  Hos Strykfritt är kostnaden för ett städabonnemang oftast baserad på fyra huvudsakliga kriterier: storleken på din bostad, antalet timmar som krävs för städningen, städfrekvensen och de specifika tjänster eller tillval du önskar, vilket kan inkludera allt från tvätt och strykning till byte av sängkläder och diskning. 

  Eftersom varje hem är unikt, kan det vara utmanande att ge ett exakt pris utan förhandsinformation. 

  Men låt oss ta ett typiskt exempel för att illustrera:

  Din bostad är mellan 80 och 120 kvadratmeter. Om denna lägenhet städas varannan vecka under en period av 4 timmar per gång, kan du förvänta dig en månadskostnad omkring 1800 kronor räknat på två städtillfällen per månad. 

  Tack vare RUT-avdraget, blir detta en överkomlig summa för många hushåll.

  Men det bästa med Strykfritts städabonnemang? Transparenta fasta timpriser. 

  När du ingår ett avtal om ett städabonnemang med oss kan du vara trygg att det inte finns några dolda avgifter eller oväntade kostnader. Allt är rakt på sak, vilket gör det enklare för dig att planera din ekonomi och njuta av de fördelar som ett rent och välorganiserat hem medför.

   

  5. Veckostädning på dina villkor!

  Strykfritt erbjuder flexibel veckostädning med fria av samt ombokningar utan bindningstid och bara 15 dagars uppsägningstid med en fast egen städhjälpare som sagt.

   

  6. Checklista och vad som ingår i abonnemanget!

  Vårt tillvägagångssätt baseras på vår detaljerad och testad checklista, som vi internt kallar för “städbibeln”. Denna checklista består av flera standardmoment och kan utökas med tillval samt specifika avvikelser som vi kommer överens om tillsammans med dig.

  Grundläggande städmoment för alla rum 

  Städmomenten inkluderar dammsugning, dammtorkning och avtorkning i alla rum. Detta inkluderar ytor som golv, lister, speglar, kontakter, dörrar, karmar, tavlor, lampor, lampfötter, fönsterbrädor, möbler och mattor. 

  Och ja, vi ser självklart till att tömma papperskorgarna och fokuserar självklart mycket på att få ditt kök och badrum superfräscht.

   

  Det här ingår som standard i vårt städabonnemang och din veckostädning:

    

    • Rengöring av diskbänk, arbetsbänk och spis inklusive områden ovanför dessa.

    • Avtorkning av kran, kakel, synlig smuts på köksluckor, samt området kring handtagen på köksskåpen.

    • Tömning och rengöring av sopbehållare och det skåp där den är placerad.

    • Avtorkning av både utsidan och insidan av vitvaror, mikrovågsugn och fläkten.

    • Dammsugning av eventuella mattor i köket.

    

   För badrum:

     

     • Rengöring av badkar, handfat och toalett.

     • Avtorkning av utsidan på vitvaror, duschkabinens väggar, samt eventuella fläckar och områden kring handtagen på badrumsskåpet.

     • Tömning av papperskorgar samt rengöring av tillgängliga kranar och rör.

     

    Med Strykfritts städabonnemang kan du vara säker på att varje vrå av ditt hem får den uppmärksamhet det förtjänar. 

     

    7. Extratjänster som storstädning och fönsterputs?

    För en ännu mer djupgående rengöring rekommenderar vi även att du överväger våra tjänster inom storstädning och fönsterputsning några gånger om året. Genom detta försäkrar du att ditt hem inte bara ser rent ut, men också främjar en sund inomhusmiljö. Ett hem som är välstädat är inte bara estetiskt tilltalande, det ger också en känsla av renhet och fräschör i ditt vardagsliv och en sund inomhusmiljö.

     

    8. Anpassa ditt städabonnemang med Strykfritt.

    Strykfritt förstår att varje hem har sina egna unika behov. Därför kan du skräddarsy ditt städabonnemang. Strykfritt dig flexibiliteten att anpassa ditt abonnemang efter dina önskemål. 

     

      

      • Behöver du att vi går ner till tvättstugan? Inga problem!

      • Behöver du att vi byter sängkläder? Inga problem?

      • Behöver du vikning eller strykning? Inga problem

      • Behöver du rengöring av mikro, ugn eller kylskåp, disk och urplockning av diskmaskin? Inga problem!

      

     Inga problem med det mesta och inga extra kostnader för tilläggstjänster om det ryms i städtiden? Om inte så ökar vi städtiden vid behov för att hjälpa dig!

     Genom att välja Strykfritts städabonnemang ger du dig själv en ovärderlig gåva – tid och sinnesro. Med Strykfritts expertis och skräddarsydda lösningar kan du vara säker på att ditt hem eller kontor alltid kommer att vara i toppskick.