Professionell Hemstädning Österåker - Tryggt & noggrannt

Välkommen till Strykfritt.se, din pålitliga städningstjänst för hemmet i Österåker. Vi är den ledande städfirman som erbjuder professionell hemstädning av hög kvalitet. Vårt erfarna team av hemstädare är dedikerade att ge ditt hem en skinande ren look varje gång de städar.

Vi arbetar noggrant för att säkerställa att du som kund är nöjd med våra städtjänster. Vi erbjuder trygghet och pålitlighet i varje aspekt av vårt arbete. Genom att anlita vår lokal städleverantör i Österåker får du en effektiv städningstjänst som uppfyller dina högsta förväntningar.

Strykfritt.se är stolt över att vara den enda städfirman som du behöver kontakta för hemstädning i Österåker. Vi har fått positiva kundrecensioner från olika källor, vilket bekräftar att vår personal är både artig och effektiv. Du kan lita på att vi kommer att ge ditt hem den omsorg och uppmärksamhet det förtjänar.

Viktiga insikter

 • Välj Strykfritt.se för professionell hemstädning i Österåker
 • Anpassningsbara städningstjänster för ditt hem och dina behov
 • Pålitlig städningstjänst av erfaren lokal städleverantör
 • Effektiv och noggrann städning för ditt hem
 • Trappstädning för bostadsföreningar och företag

Varför välja Strykfritt.se för hemstädning i Österåker?

Strykfritt.se är den ledande städfirman för hemstädning i Österåker. Vi är stolta över att erbjuda en professionell och pålitlig städningstjänst för ditt hem. Våra erfarna hemstädare är välutbildade och dedikerade till att ge ditt hem en skinande ren look varje gång de städar.

Vi förstår att ditt hem är en viktig plats för dig och din familj. Därför är vår målsättning att ge dig en städningstjänst av högsta kvalitet som du kan lita på. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och effektivitet för att säkerställa att ditt hem är rent och snyggt.

Vi vet att varje hem är unikt, och därför anpassar vi våra städtjänster efter dina specifika behov. Oavsett om det handlar om dammsugning, dammtorkning, rengöring av ytor eller andra städuppgifter, så kan du lita på att våra erfarna hemstädare tar hand om det.

“Vi är stolta över att erbjuda en professionell och pålitlig städningstjänst för ditt hem.”

Vi är en lokal städleverantör och har en stark närvaro i Österåker. Det gör oss till det bästa valet för hemstädning i området. Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Vårt team av erfarna hemstädare arbetar med omsorg och uppmärksamhet för att ge dig en högkvalitativ städningstjänst varje gång.

När du väljer Strykfritt.se kan du vara säker på att du får en pålitlig städningstjänst av högsta kvalitet. Vi arbetar effektivt för att säkerställa att du är nöjd med resultatet. Lita på oss för att ge ditt hem den omsorg och uppmärksamhet det förtjänar.

Städning för ditt hem och dina behov

Vi på Strykfritt.se erbjuder städningstjänster som kan anpassas efter dina specifika behov och preferenser. Våra erfarna hemstädare är välutrustade för att hantera alla typer av städuppgifter i ditt hem, inklusive dammsugning, dammtorkning, rengöring av ytor och mycket mer. Vi förstår vikten av att erbjuda en städning som passar just ditt hem och att ge dig den omsorg och uppmärksamhet som ditt hem förtjänar.

Vi vet att varje hem är unikt, och därför anpassar vi vår städning efter dina önskemål. Våra hemstädare är professionella och noggranna, och de strävar alltid efter att leverera en högkvalitativ städningstjänst som möter dina förväntningar. Vi tar hänsyn till dina preferenser när det gäller rengöringsprodukter och metoder för att säkerställa att du är nöjd med resultatet.

Våra erfarna hemstädare är välutbildade och har gedigen erfarenhet av att utföra städuppgifter i hemmiljö. De är både snabba och effektiva samtidigt som de inte kompromissar med noggrannheten. Du kan lita på att de kommer att utföra städningen med högsta kvalitet och lämna ditt hem rent och snyggt.

“Vi förstår vikten av att erbjuda en städning som passar just ditt hem och att ge dig den omsorg och uppmärksamhet som ditt hem förtjänar.”

Vårt mål är att göra städningen för ditt hem så smidig och enkel som möjligt för dig. Du kan lita på att vi kommer att anpassa vår städning efter dina behov och ge dig den pålitliga och effektiva städningstjänst du förtjänar. Vi är din lokal städleverantör i Österåker och vi strävar alltid efter att säkerställa att du är nöjd med våra tjänster.

Kontakta oss på Strykfritt.se idag för att få en offert och boka en professionell hemstädning som matchar dina behov och preferenser. Vi finns här för att ge ditt hem den omsorg det behöver och förtjänar.

Pålitlig städningstjänst av erfaren lokal städleverantör

Strykfritt.se är inte bara en pålitlig städningstjänst, utan vi är också en lokal städleverantör i Österåker. Vår starka närvaro och erfarenhet i området gör oss till det bästa valet för hemstädning i Österåker. Du kan lita på att vårt erfarna team kommer att leverera en högkvalitativ städningstjänst varje gång.

Effektiv och noggrann städning för ditt hem

Hos Strykfritt.se strävar vi efter att erbjuda dig en effektiv och noggrann städning för ditt hem. Våra professionella hemstädare har lång erfarenhet och expertis för att utföra städningen på ett snabbt och effektivt sätt, samtidigt som de inte kompromissar med resultatet.

Vi förstår att ditt hem är en viktig plats för dig och dina nära och kära. Därför är vår främsta målsättning att lämna det skinande rent och inbjudande varje gång vi städar hos dig. Våra städare är välutbildade och har kunskap om olika städmetoder och rengöringsprodukter för att ge dig bästa resultat.

Vi använder oss av effektiva tekniker och verktyg för att utföra städningen snabbt och noggrant, utan att tumma på kvaliteten. Vi tar hand om dammsugning, dammtorkning, rengöring av ytor, avtorkning av möbler och mycket mer för att säkerställa att ditt hem blir helt rent och fräscht.

Med vårt fokus på både effektivitet och noggrannhet kan du vara säker på att vår städningstjänst kommer att möta och överträffa dina förväntningar. Vi strävar efter att lämna inga utrymmen opassade och att fånga upp även de minsta detaljerna under städningen för att ge dig ett perfekt resultat.

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en städningstjänst som inte bara är effektiv och noggrann, utan också pålitlig och ansvarsfull. Varje städning genomförs med omsorg och respekt för ditt hem och dina ägodelar. Vi tar inte bara hand om städningen, utan tar också ansvar för att du känner dig trygg och nöjd med våra tjänster.

Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar och ge dig en städning som gör att du kan känna dig stolt över ditt rena och fräscha hem. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får en professionell städningstjänst av högsta kvalitet.

Inte bara effektiv, utan också noggrann

Vi strävar efter att vara både effektiva och noggranna i vår städning. Genom att utföra städuppgifterna på ett snabbt och effektivt sätt kan vi ge dig mer tid till att njuta av ett rent hem. Samtidigt är vi noga med att inte göra avkall på noggrannheten.

Våra städare är utbildade för att vara uppmärksamma på detaljer och noggrant utföra varje steg av städningen. Vi ser till att varje yta blir ordentligt rengjord och varje hörn får den omsorg och uppmärksamhet det förtjänar. Vi arbetar metodiskt och systematiskt för att säkerställa att ingenting blir bortglömt eller förbisedd.

Vi använder också professionella städprodukter och utrustning för att säkerställa att städningen blir så noggrann som möjligt. Våra produkter är effektiva mot smuts och bakterier samtidigt som de är skonsamma mot ytor och miljö. På så sätt kan vi ge dig en ren och hälsosam miljö i ditt hem.

Ditt hem förtjänar det bästa

Ditt hem är din fristad och vi vet att det bara förtjänar det bästa. Vi strävar efter att vara den städningstjänst som ger dig det resultat du önskar och gör att ditt hem blir en ren och trivsam plats att vara i. Med vår effektiva och noggranna städning kan du vara säker på att ditt hem blir väl omhändertaget.

Anlita oss för en städning du kan lita på

Med vår erfarenhet och kompetens kan du vara säker på att vi levererar en städningstjänst av högsta kvalitet. Vi är stolta över att vara din pålitliga städpartner och ser fram emot att få hjälpa dig att hålla ditt hem rent och fräscht.

Varför välja oss för hemstädning? Våra fördelar
Erfarna hemstädare Vi har erfarenhet och expertis för att ge dig en högkvalitativ städningstjänst.
Pålitlig och ansvarsfull Vår personal är pålitlig och ansvarsfull, och tar hand om ditt hem som om det vore sitt eget.
Effektiv städningstjänst Vi utför städningen snabbt och effektivt, utan att kompromissa med noggrannheten.
Anpassningsbara tjänster Vi erbjuder städningstjänster som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål.
Pålitlig lokal städleverantör Vi är din lokala städleverantör i Österåker och har en stark närvaro och erfarenhet i området.

Sammantaget är vi det självklara valet för att få en effektiv och noggrann städning för ditt hem. Kontakta oss på Strykfritt.se och låt oss leverera en städningstjänst som du kan lita på.

Trappstädning för bostadsföreningar och företag

Vi på Strykfritt.se erbjuder även professionell trappstädning för både bostadsföreningar och företag. Vi förstår vikten av att ha rena och snygga trappor, oavsett om det handlar om flerfamiljshus eller kontorsbyggnader.

Våra erfarna och kunniga städare tar hand om all trappstädning och ser till att trapporna är i bästa skick. Vi utför noggrann rengöring, sopning och dammning för att ta bort smuts, damm och andra orenheter.

Vårt dedikerade team använder också effektiva våttorkningsmetoder för att se till att golv, trappsteg och hissar är skinande rena. Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller trappstädning och ser till att varje yta är noggrant rengjord.

Vi förstår att trappstädning kan vara en utmanande och tidskrävande uppgift för bostadsföreningar och företag. Därför erbjuder vi våra pålitliga städningstjänster för att underlätta för er.

“Med vår trappstädning kan ni vara trygga i vetskapen om att era trappor kommer att vara rena och snygga för både boende och besökare.”

Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att trappstädningen utförs på bästa möjliga sätt. Vårt team är professionellt och erfaret, och vi lägger stor vikt vid kundnöjdhet. Vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar och leverera en trappstädning av högsta kvalitet.

Kontakta oss på Strykfritt.se för att boka trappstädning för er bostadsförening eller ert företag. Vi hjälper er gärna att skapa en ren och välkomnande miljö i era trappor.

Kontorsstädning för företag i Österåker

Vårt företag, Strykfritt.se, är stolta över att erbjuda högkvalitativ kontorsstädning för företag i Österåker. Vi förstår vikten av att ha ett rent och fräscht kontor för att skapa en hälsosam och trivsam arbetsmiljö. Vårt professionella team av erfarna städare kommer att se till att ditt kontor är i toppskick genom att utföra städning av golv, ytor, toaletter och mycket mer.

Vi anpassar vår städning efter dina specifika behov och önskemål. Vi förstår att varje företag är unikt och har olika behov när det gäller kontorsstädning. Det är därför vi arbetar nära med dig för att säkerställa att vi levererar en städningstjänst som passar just din verksamhet.

Vi är stolta över att vara en pålitlig städningstjänst för företag i Österåker. Vår personal är välutbildad och dedikerad till att leverera en effektiv och noggrann städningstjänst varje gång. Vi arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att ditt kontor är rent och snyggt.

Varför välja oss för kontorsstädning i Österåker?

“Vi är den ledande städfirman för kontorsstädning i Österåker. Med våra erfarna städare och vår pålitlighet kan du vara säker på att få en högkvalitativ städningstjänst för ditt kontor.”

Vi har många fördelar som skiljer oss åt från andra städföretag i Österåker. Här är några anledningar till varför du bör välja oss för kontorsstädning:

 • Professionellt och erfaret team av städare
 • Pålitlig och effektiv städningstjänst
 • Anpassningsbar städning efter dina behov
 • Konkurrenskraftiga priser
 • Flexibla avtal och betalningsalternativ

Vårt mål är att ge dig en kontorsstädning av högsta kvalitet, samtidigt som vi uppfyller dina specifika behov och önskemål. Vi strävar efter att skapa en ren och trivsam arbetsmiljö för dig och dina anställda, samtidigt som vi sparar dig tid och stress genom att ta hand om städningen.

Kontakta oss för kontorsstädning i Österåker

Oavsett om du behöver regelbunden kontorsstädning eller en engångsstädning, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss på Strykfritt.se för att få mer information om våra kontorsstädningstjänster och för att boka en städningstid. Vi ser fram emot att leverera en högkvalitativ städningstjänst för ditt företag i Österåker.

Varför välja oss för kontorsstädning i Österåker?Våra fördelar
Professionellt och erfaret team av städareErfarne städare som är experter på kontorsstädning
Pålitlig och effektiv städningstjänstVårt team är dedikerade till att leverera en högkvalitativ städningstjänst varje gång
Anpassningsbar städning efter dina behovVi anpassar städningen efter dina specifika önskemål och behov
Konkurrenskraftiga priserVi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra kontorsstädningstjänster
Flexibla avtal och betalningsalternativVi kan skräddarsy avtal och betalningsalternativ som passar dina behov

Varför välja Strykfritt.se för kontorsstädning?

Strykfritt.se är det bästa valet för kontorsstädning i Österåker. Vi är ett erfaret och pålitligt städföretag som garanterar att ditt kontor kommer att vara skinande rent efter varje städtillfälle.

Vår städservice är skräddarsydd efter dina specifika behov och önskemål. Vi förstår vikten av att ha ett rent och fräscht kontorsmiljö för att skapa en hälsosam och trivsam arbetsplats. Vårt professionella team arbetar effektivt och noggrant för att ge dig den bästa servicen till rätt pris.

Vi erbjuder en omfattande kontorsstädningstjänst som inkluderar rengöring av golv, ytor, toaletter, kök och mycket mer. Vi använder oss av högkvalitativa städprodukter och modern utrustning för att säkerställa att ditt kontor blir helt rent och fritt från smuts och bakterier.

Med Strykfritt.se kan du vara trygg i vetskapen om att ditt kontor kommer att bli väl omhändertaget av vårt erfarna team. Vi levererar enastående resultat varje gång och vi strävar efter att uppfylla och överträffa dina förväntningar på kontorsstädning.

Kontakta oss idag för att boka din kontorsstädning och upplev skillnaden med Strykfritt.se. Vi är din pålitliga städningstjänst i Österåker som levererar kvalitet och professionalism i varje städtillfälle.

Anlita en pålitlig städningstjänst för ditt företag

Att anlita en pålitlig städningstjänst kan vara avgörande för effektiviteten och framgången i ditt företag. Hos Strykfritt.se förstår vi vikten av att ha en ren och välskött arbetsplats som bidrar till en hälsosam och produktiv arbetsmiljö. Vår professionella städningstjänst är speciellt utformad för att möta behoven hos företag i Österåker och vi är stolta över att vara en pålitlig partner för flera företag i området.

Varför välja Strykfritt.se för företagsstädning?

Strykfritt.se är en lokal städleverantör med lång erfarenhet av att tillhandahålla professionell hemstädning och företagsstädning i Österåker. Vårt team av erfarna och pålitliga hemstädare är utbildade för att hantera alla typer av städuppgifter och vår städningstjänst är skräddarsydd efter dina specifika behov.

När du anlitar Strykfritt.se kan du förvänta dig följande fördelar:

 • Ett rent och välkomnande arbetsutrymme för dina anställda och kunder
 • En noggrann och effektiv städningstjänst som utförs med omsorg och precision
 • Pålitliga städare som är välutbildade och erfarna
 • Flexibilitet och anpassningsbarhet för att möta dina specifika krav och önskemål
 • Tillförlitlighet och punktlighet i vårt arbete

“Vi på Strykfritt.se förstår att en ren och välskött arbetsplats inte bara ger ett positivt intryck på dina kunder och affärspartners, utan också skapar en trivsam och produktiv arbetsmiljö för dina anställda. Med vår professionella städningstjänst kan du fokusera på ditt företags kärnverksamhet och lägga tid och energi på det som är viktigt för dig. Anlita oss för en pålitlig städningstjänst som garanterar att ditt företag alltid är i toppskick.”

Kontakta Strykfritt.se idag för att få mer information om våra företagsstädningstjänster och hur vi kan hjälpa dig att skapa en ren och trivsam arbetsmiljö för ditt företag i Österåker.

Priser och offerter för städningstjänster

Vi förstår att priser är en viktig faktor när man väljer en städningstjänst för sitt hem eller företag. Hos Strykfritt.se strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra professionella och pålitliga städningstjänster i Österåker.

Priserna för städningstjänster kan variera beroende på flera faktorer, inklusive:

 • Omfattningen av städningen
 • Storleken på ytan som ska städas
 • Frekvensen av städhjälp
 • Platsen

Vi rekommenderar att du kontaktar oss på Strykfritt.se för att få en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov. På så sätt kan vi ge dig en exakt uppfattning om priserna för våra städningstjänster och se till att du får en rättvis och konkurrenskraftig kostnadsuppgift.

Vi strävar efter att erbjuda kvalitativ städning till förmånliga priser och kännedom om att varje kunds behov är unika. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och upptäck hur vi kan hjälpa dig att hålla ditt hem eller företag skinande rent.

Tjänst Prisintervall
Hemstädning från X kr
Kontorsstädning från X kr
Trappstädning från X kr
Företagsstädning från X kr

Observera att priserna kan variera beroende på de specifika kraven och behoven för varje kund. Kontakta oss för en mer detaljerad offert och information om priser för våra städningstjänster.

Rutavdrag för hemstädning och städningstjänster

Vi vill informera dig om en förmånlig möjlighet för att få skattereduktion på arbetskostnaden för hemstädning och andra städningstjänster. Genom rutavdraget kan du dra av en del av kostnaderna för städning i din eller dina föräldrars bostad och få ekonomiska fördelar. Det är en förmån som kan bidra till att göra professionell hemstädning ännu mer tillgängligt och prisvärt för dig.

Rutavdraget innebär att du kan dra av upp till 50 procent av arbetskostnaden för städningstjänster på din deklaration. Det maximala beloppet för rutavdrag per person och år är 75 000 kronor. För att kunna dra av kostnaderna för städning genom rutavdraget måste du uppfylla vissa villkor som specificeras av Skatteverket.

För att säkerställa att du är berättigad till rutavdraget och för att få information om de exakta villkoren och begränsningarna för rutavdraget, rekommenderar vi att du besöker Skatteverkets webbplats och läser igenom den aktuella informationen. Där hittar du detaljerad och uppdaterad information om rutavdraget och kan verifiera att du uppfyller kraven för att kunna dra av kostnaderna för hemstädning och andra städningstjänster.

Strykfritt.se är medvetna om de ekonomiska fördelarna med rutavdraget och är glada att kunna erbjuda professionell hemstädning och städningstjänster i Österåker som är berättigade till rutavdraget. Vi ser till att uppfylla de krav och villkor som fastställs av Skatteverket så att du kan dra av kostnaderna för våra tjänster och få en mer ekonomiskt fördelaktig städningserfarenhet.

Varför välja Strykfritt.se för rutavdragsgill hemstädning?

Strykfritt.se är din pålitliga städningstjänst i Österåker. Vi är en lokal städleverantör med erfarenhet och expertis inom professionell hemstädning och städning för hemmet. Våra erfarna hemstädare är utrustade för att leverera effektiva och noggranna städtjänster som är anpassade efter dina behov och preferenser.

Genom att välja Strykfritt.se för rutavdragsgill hemstädning kan du dra nytta av:

 • Erfarne och pålitliga hemstädare
 • Grundlig och noggrann städning för ditt hem
 • Flexibla och anpassningsbara städtjänster
 • Möjlighet att dra av kostnaderna genom rutavdraget

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa städtjänster och samtidigt göra det mer ekonomiskt fördelaktigt för dig genom möjligheten till rutavdrag. Kontakta oss idag för att boka professionell hemstädning som är berättigad till rutavdraget och låt oss ta hand om städningen i ditt hem på ett tryggt och effektivt sätt.

Slutsats

För att få den ultimata städningstjänsten i Österåker ska du vända dig till Strykfritt.se. Vi är din pålitliga städningstjänst och vi erbjuder professionella hemstädare och städare som garanterar både trygghet och noggrannhet vid varje städtillfälle. Oavsett om du behöver hemstädning eller kontorsstädning kan du lita på att vi erbjuder en mångsidig och effektiv städningstjänst för ditt hem och företag.

Vi vet att varje kund har unika behov och preferenser när det gäller städning, och därför anpassar vi våra tjänster utifrån just dina krav. Med vår erfarenhet och expertis kan du vara säker på att vi levererar en högkvalitativ städning varje gång. Oavsett om du behöver hjälp med att hålla trapporna rena eller vill ha ett rent och fräscht kontor, så är Strykfritt.se det rätta valet för dig.

Vi är stolta över att vara den ledande städleverantören i Österåker och vår höga närvaro och lokal förankring gör oss till det mest pålitliga valet för dina städbehov. Vårt dedikerade och professionella team ser till att ditt hem eller företag får den uppmärksamhet det förtjänar, och vi strävar alltid efter att leverera en effektiv och noggrann städningstjänst.

FAQ

Varför välja Strykfritt.se för hemstädning i Österåker?

Strykfritt.se är den ledande städfirman för hemstädning i Österåker. Med våra erfarna hemstädare kan du vara säker på att få en noggrann och pålitlig städningstjänst. Vår personal är välutbildad och dedikerad till att ge ditt hem en skinande ren look varje gång de städar.

Vilka typer av städningstjänster erbjuder ni för hemmet?

Vi erbjuder städningstjänster som kan anpassas efter dina specifika behov och preferenser. Våra erfarna hemstädare är välutrustade för att hantera alla typer av städuppgifter i ditt hem, inklusive dammsugning, dammtorkning, rengöring av ytor och mycket mer. Du kan lita på att vi kommer att ge ditt hem den omsorg och uppmärksamhet det förtjänar.

Varför är ni den bästa valet för hemstädning i Österåker?

Vi är inte bara en pålitlig städningstjänst, utan även en lokal städleverantör i Österåker. Vi har en stark närvaro och erfarenhet i området, vilket gör oss till det bästa valet för hemstädning i Österåker. Du kan lita på att vårt erfarna team kommer att leverera en högkvalitativ städningstjänst varje gång.

Hur effektiv är er städningstjänst för hemmet?

Vi strävar efter att erbjuda effektiv och noggrann städning för ditt hem. Våra professionella hemstädare har erfarenhet och expertis att utföra städningen på ett snabbt och effektivt sätt, samtidigt som vi inte kompromissar med resultatet. Du kan lita på att vi kommer att lämna ditt hem skinande rent varje gång.

Erbjuder ni trappstädning för bostadsföreningar och företag?

Ja, vi erbjuder trappstädning för bostadsföreningar och företag. Våra erfarna städare tar hand om trappstädningen och ser till att det är rent och snyggt i trapporna. Vi utför rengöring, sopning, dammning och våttorkning av golv, trappor och hissar för att säkerställa att trapporna är i bästa skick.

Gör ni även kontorsstädning för företag i Österåker?

Ja, vi erbjuder kontorsstädning för företag i Österåker. Vårt professionella team ser till att kontoret är rent och fräscht genom att utföra städning av golv, ytor, toaletter och mycket mer. Vi anpassar städningen efter dina behov och arbetar effektivt för att säkerställa att ditt kontor är en hälsosam och trivsam arbetsmiljö.

Varför ska vi välja er för kontorsstädning?

Vi är det bästa valet för kontorsstädning i Österåker. Med våra erfarna och pålitliga städare kan du vara säker på att kontoret kommer att vara skinande rent efter varje städtillfälle. Vi anpassar städningen efter dina behov och ser till att ge dig den bästa servicen till rätt pris.

Varför bör man anlita en pålitlig städningstjänst för sitt företag?

Att anlita en pålitlig städningstjänst som oss kan vara fördelaktigt för ditt företag. Vi tar hand om städningen så att du kan fokusera på din kärnverksamhet och lägga tid och energi på det som är viktigt för dig. Med vår erfarenhet och dedikation kan du vara säker på att få en högkvalitativ städningstjänst för ditt företag.

Hur mycket kostar era städningstjänster?

Priserna för våra städningstjänster kan variera beroende på faktorer som omfattning av städningen, storlek på ytan som ska städas, frekvens av städhjälp och plats. Det är bäst att kontakta oss för att få en offert som är anpassad till dina specifika behov och för att få en uppfattning om priserna för våra städningstjänster.

Kan jag använda rutavdraget för städningstjänster?

Ja, det är möjligt att använda rutavdraget för att få skattereduktion på arbetskostnaden för hemstädning och andra städningstjänster. Rutavdraget kan göras för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Maximalt rutavdrag per person och år är 75 000 kronor. Det är viktigt att kontrollera villkoren för rutavdraget på Skatteverkets webbplats och bekräfta att du uppfyller de nödvändiga kriterierna för att kunna dra av kostnaderna för städningstjänster.