Kontorsstädning - Utan bindningstid - Till ett fast timpris på 367 kr!

Innehållsförteckning:

  1. Kontorsstädning med hög kvalitet
  2. Flexibilitet utan bindningstid – till fast kostnad och bara 30 dagars uppsägningstid.
  3. Skräddarsydda städlösningar
  4. Mer än bara kontorsstäd
  5. Vårt engagemang tar kontorsstädningen till en ny nivå
  6. Vad blir kostnaden för vår kontorsstädning
kontorsstädning-kontorsstäd

1. Kontorsstädning med hög kvalitet!

Städtjänsten riktar sig till alla företag, både stora och små. Vi städar 20 kvadratmeter stora kontor en gång i månaden till större kontorskomplex på flera våningar med tusentals kvadratmeter yta.

Strykfritt strävar vi efter att leverera högsta kvalitet och flexibilitet i vår städservice och du kan prova oss helt förutsättningslöst och är aldrig fast i långa avtal om er situation skulle ändras. 

2. Flexibilitet utan bindningstid – till fast kostnad och bara 30 dagars uppsägningstid.

Om ditt företag söker en städtjänst utan bindningstid och med endast 30 dagars uppsägningstid, har ni hittat rätt. Strykfritt står redo att erbjuda  professionell kontorsstädning som passar era behov, oavsett företagets storlek som sagt. 

3. Skräddarsydda städlösningar 

Oavsett om ni representerar ett litet enmansbolag med 20 kvadratmeter kontorsyta, eller ett stort företag med flera tusen kvadratmeter och många våningar, är vi här för att hjälpa. Efter ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte på plats, kan vi även erbjuda förutsättningslös provstädning så att ni får en inblick i vår arbetsmetod och kvalitetsstandard.

4. Mer än bara kontorsstäd 

Vår städfirma strävar efter att erbjuda en fullständig städservice. Utöver grundläggande kontorsstädning, tillhandahåller vi även mattservice, professionell golvvård inklusive polering av stengolv, tvätt och byte av handdukar, matt-tvätt samt lättare vaktmästaruppgifter. Vårt breda utbud gör att vi kan vara er städ och underhållsleverantör för alla era städ och underhållsbehov.

5. Vårt engagemang tar kontorsstädningen till en ny nivå

Vårt städteam består av 80 dedikerade kontorsstädare som ständigt strävar efter att ge dig en komplett kontorsstäd utifrån dina behov och krav. . Sedan 2005 har vi hjälpt tusentals kunder med deras företagsstädning och kontorsstädning på ett kompetent  och pålitligt sätt. Er trygghet är vår högsta prioritet; därför är alla lokaler försäkrade under städuppdraget, och vi följer noggrant alla säkerhetsrutiner.

6. Vad blir kostnaden för vår kontorsstädning?

Med en fast kostnad på endast 367 kr per timme, får ni en prisvärd städtjänst i utan att kompromissa med kvaliteten. Det finns ingen bindningstid på städtjänsten, vilket ger er full frihet och flexibilitet. Hur mycket städning ni behöver bestäms på plats då vi förstått städuppdragets omgång. Men vi städar allt från smpåkontor några timmar i månaden till stora kontorskomplex som kräver två heltidsanställda kontorsstädare per dag.

Så, när det kommer till kontorsstädning varför inte välja Strykfritt? Vi är här för att göra er arbetsmiljö ren, fräsch och inbjudande!