Trappstädning utan avtalstid för er BRF

Boka ett förutsättningslöst möte idag så får ni hjälp med trappstäd nästa vecka!
Tusentals nöjda månadskunder sedan 2005

Boka tjänsten trappstädning Stockholm till fast pris

Trappstädning helt utan bindningstid för alla bolag och föreningar

Sylwia Sienkiewicz arbetsledare Strykfritt städhjälp Stockholm AB
Sylvia Sienkiewicz

Säljchef företag & kontorsstädning Stockholm

Hej, jag heter Sylvia och jobbar som företagssäljare på Strykfritt. 

Vi hjälper alla företag och föreningar med allt från enkla lokalvårdslösningar en gång månaden till helhetslösningar  med daglig trappstädning, mattvätt och professionell golvvård.

Boka ett helt förutsättningslöst och kostnadsfritt möte med mig i våra eller era lokaler.

 

Trappstädning Stockholm

Referenspris exkl. moms

367kr/tim
Inga bindningstider
30 dagars uppsägningstid
Egen kontaktperson
Egen fast städhjälpare
Inga extra avgifter tillkommer
Enkelt att sätta igång trappstädningen
1. Förutsättningslöst möte

Ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte online, hos oss eller på plats hos er

2. Provstädning

Vi utför en förutsättningslös provstädning och beräknar städtid

3. Utvärdering

Genomgång och utvärdering av tjänsten om ni önskar forsätta

Trappstädning Stockholm I Flexibel städtjänst för er BRF

Välkommen till tjänsten trappstädning Stockholm. Vi riktar oss till alla bostadsrättsföreningar – stora som små.

Samt fastighetsförvaltare som söker en flexibel städtjänst utan bindningstid och med endast 30 dagars uppsägningstid.

Strykfritt erbjuder tjänsten trappstädning Stockholm och kan hjälpa er oberoende om ni är en liten förening med en trappuppgång eller om ni är ett förening/fgöretag som har flera tusen kvadratmeter fastighetsyta och tiotals trappuppgångar.

Trappstädningstjänsten erbjudes utan bindningstid och har bara 30 dagars uppsägningstid. Dessutom låter vi er prova oss och erbjuder en förutsättningslös provstädning så ni kan se hur vi jobbar och vilken nivå på städningen ni kan förvänta er. 

Vi kan även erbjuda fullservicelösningar där vi förutom att städa också hjälper er med mattservice och andra tjänster som professionell golvvård (polering av stentrappor 

Denna tjänst kan utökas med tvätt och byte av exempelvis handdukar. Vi tar hand om matt-tvätt och tillhandahåller professionell golvvård. Även lättare vaktmästartjänster kan ingå.

Vårt professionella städteam på 80 städhjälpare står redo att hjälpa er. 

Din lokal är alltid försäkrad under uppdraget och vi jobbar med beprövade säkerhetsrutiner gällande larm och låsanordningar. Lämna över ansvaret till ett företag som sedan 2005 har hjälp tusentals kunder med deras företag och kontorsstäd på ett tryggt och säkert sätt.

Mer om trappstädning

Varför välja trappstäd via Strykfritt?

Vi erbjuder noggrannhet, effektivitet och utmärkt kommunikation vilket inte bara återspeglas i våra resultat utan även i vårt nära samarbete med våra kunder. Med Strykfritts trappstädning får ni:

  • Egen kontaktperson

Skapar effektiv kommunikation

  • Fast egen städhjälpare

Ger er trygga fasta rutiner

Fördelarna med professionell trappstädning

En välstädad trappuppgång är inte bara inbjudande, den förlänger också livslängden på ytor och material i fastigheten och minskar risken för halkskador.

Med Strykfritts trappstädning får ni:

  • Renare och välkomnande ytor:

Vi skapar rena och inbjudande utrymmen för alla som besöker fastigheten.

  • Miljövänlig städning:

Vi är en miljöcertifierad städfirma med över 18 års erfarenhet av trappstädning i Stockholm.
trappstädning

Prisinformation och offert - Trappstädning Stockholm

Vår tjänst trappstädning Stockholm erbjuds till ett konkurrenskraftigt pris på endast 367 kr per timme.


Det finns ingen bindningstid på tjänsten och den har bara 30 dagars uppsägningstid.


För att få en detaljerad offert, fyll i formuläret nedan med information om er fastighet, önskad städyta och städfrekvens.


Vi återkommer snart med en noggrann offert och erbjuder även ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte på plats för att diskutera era behov och önskemål.

Vanliga frågor tjänsten trappstädning Stockholm

När alla kartonger är packade och flyttlasset har gått, finns det sällan energi kvar att städa. Vi hjälper dig, och ser till att din bostad blir som ny, från golv till tak.

Vi rekommenderar generellt trappstädning en gång i veckan, men vi anpassar oss efter era behov och antalet personer som passerar genom trapphuset dagligen. Om ni är osäkra på vad som krävs för er fastighet, är vi här för att ge professionella råd och hitta en lösning som uppfyller era förväntningar.

Slipp städansvaret och de potentiella konflikterna mellan grannar.

Med vår professionella städtjänst trappstädning Stockholm får ni inte bara rena trappor utan också trygghet och nöjda boende.


Kontakta Strykfritt idag för att få ett skräddarsytt städpaket för er fastighet och njut av rena och inbjudande utrymmen året om utan bråk med medlemmarna sinsemellan.

När det gäller trappstädning ingår ett antal viktiga moment för att säkerställa att trapporna och entréområdet förblir rent och inbjudande.

Här är vad som normalt sett inkluderas i en högkvalitativ trappstädningstjänst:

 

  1. Sopning och Moppning: Trappor, entréplan, våningar och källare sopas och moppas noggrant för att avlägsna smuts och damm.

  2. Dammtorkning/Fukttorkning: Värmeelement och golvlister torkas av för att eliminera damm och smuts, vilket bidrar till en hälsosam inomhusmiljö.

  3. Avfläckning av Glasrutor: Glasrutorna i entréområdet rengörs och avfläcks för att säkerställa maximalt ljusinsläpp och en klar sikt.

  4. Avfläckning av Entrédörrar: Entrédörrarna avtorkas och avfläcks för att behålla sin estetiska appell och inbjudande utseende.

  5. Fönsterputs: Alla fönster och entrédörrar putsas noggrant för att ge en gnistrande klar yta, vilket förbättrar ljusinsläppet och ger fastigheten ett fräscht utseende.

 

När ni tecknar ett avtal med oss är det alltid samma erfarna städare som tar hand om era behov, för att säkerställa kontinuitet och trygghet. Vid eventuell sjukdom eller semester ser vi till att skicka en pålitlig vikarie för att hålla er städning på hög nivå.

Er tillit är viktig för oss, och vi strävar efter att skapa personliga relationer med bra kommunikation för våra kunder.

Vi vet av erfarenhet att de kräver en och samma städperson varje gång så att saker som påpekas tas hand om på rätt sätt.