Strykfritt - Din städfirma i Stockholm

Tusentals nöjda månadskunder sedan 2005

Strykfritt började erbjuda hemstädning och städhjälp i Stockholm år 2005 och tack vare duktig personal har vi behållit många av våra kunder genom åren.

År 2009 övergick företaget till att drivas i aktiebolagsform. Från starten har man växt organiskt år för år för att idag hjälpa tusentals kunder med deras fortlöpande städning varje månad – både företag och privatpersoner.

Under gångna året ökade omsättningen till nästan 35 miljoner kronor och inför de nästkommande åren ser man en stor potential att växa ännu mer då man planerar att utökat sin närvaro på den svenska marknaden genom etablering i andra städer via sin nya portal för hemstädning som lanseras snart.

Strykfritt är experter på professionell lokalvård och har tack vare sin starka etablering på marknaden och en stark organiskt tillväxt skapat ett förtroende hos både befintliga och potentiella kunder som bolaget idag kan erbjuda allt från enkel hemstädning/kontorsstädning till avancerad golvvård, fastighetsskötsel och mattvätt.

Vi ombesörjer allt från stora bostadsföreningar med flera hundra bostäder tills små privatkunder som vill boka in fönsterputs.

Företaget fokuserar på städhjälp via abonnemangsform. Det skapa tydliga rutiner och stor effektivitet i städningen. Kunder erbjuds hög kvalité på städtjänsten med ett trevligt pris.

Tack vare en effektiv företagsstruktur där bolaget haft tydliga rutiner har vi haft bra koll på kapaciteten att ta in nya kunder och tagit emot dem på ett bra sätt. Tack vare vårt arbetssätt och synsätt har vi år för år växt organiskt och bolaget har en mycket solid ekonomi med obefintlig belåning och stor potential för stark tillväxt.

Läs mer