Trappstädning - Fast timpris 367 kr - Inga bindningstider

Innehållsförteckning:

 1. Trappstädning – En tjänst utan avtalstid för er BRF och för fastighetsägare
 2. Varför ska ni ska välja Strykfritts trappstädning:
 3. Andra städtjänster som går att beställa till er trappstädning
 4. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och upplev skillnaden med Strykfritts trappstädning!
 5. Enklare blir det inte. Välkommen till Stockholms bästa trappstädning!
trappstädning-trappstäd

1. Trappstädning – En tjänst utan avtalstid för er BRF och för fastighetsägare

Vår trappstädning är alltid skräddarsytt för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som söker en professionell partner för regelbunden trappstäd utan någon som helst bindningstid och bara 30 dagars uppsägningstid.

Alla städuppdrag hos er utförs av en och samma trappstädare som tilldelas och är kvar under hela uppdragstiden. På så sätt skapas fasta rutiner och effektiv kommunikation som gör att era behov samt eventuella synpunkter behandlas professionellt och ni får alltid stöd på en gång när något påtalas.

2. Varför ska ni ska välja Strykfritts trappstädning:

Jämför oss gärna med andra städfirmor för att se vilka som ger er BRF de största fördelarna.

Det här är vad vi lovar er:

 • Professionell regelbunden trappstädning helt utan bindningstid och bara 30 dagars uppsägningstid
 • Egen trappstädare under hela uppdragstiden. Vår städare är erfarna och utbildade trappstädare som specialiserar sig enbart på trapphus och levererar en högkvalitativ städtjänst  anpassad efter era behov.
 • Miljövänlig & CO2-neutral trappstädning: Strykfritt är dedikerade till ett miljömedvetet tänkande och kompenserar 100% av våra CO2-utsläpp.
 • Strykfritt använder alltid miljömärkta städmedel .
 • Kontinuitet och trygghet: Vi har hundratals BRF-kunder varje vecka till vilka vi levererar en pålitlig trappstädningtjänst sedan 2005. 
 • Snabb och effektiv kommunikation: Få en offert inom några timmar genom att boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte på plats och samtidigt anpassa tjänsten tillsammans med oss för att möta era specifika krav och förväntningar.

3. Andra städtjänster som går att beställa till er trappstädning

Strykfritt erbjuder också andra tjänster såsom helhetslösningar för entrémattor, professionell golvvård, reparation och lagning av olika sorters stengolv. Självklart erbjuder vi andra städtjänster som fönsterputs, storstädning, byggstäd och mer kundanpassade städtjänster vid behov.

Tänk på att säkerställa ett rent och välskött intryck av era fastigheter. De skapar inte bara trygghet med det är framför allt trevligt för de boende.

4. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och upplev skillnaden med Strykfritts trappstädning!

Byt trappstädningsleverantör i några enkla steg:

Vi på Strykfritt förstår att bytet av trappstädsleverantör inte ska vara en krånglig process. Vi erbjuder en smidig övergång genom våra fyra enkla steg:

STEG 1: Fyll i formuläret med ditt BRF-namn och/eller dina kontaktuppgifter.

STEG 2: Inom några timmar skickar vi dig en uppskattad offert om det går samt en standardiserad städbeskrivning. För enkelhetens skull erbjuder vi ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte på plats hos er för att anpassa offerten och göra den mer aktuell utifrån era behov och de faktiska förutsättningarna.

STEG 3: När vi är överens om vad som ska städas och hur ofta, tecknar vi ett avtal – Helt utan bindningstid och bara 30 dagars uppsägningstid. Vi hjälper er även att säga upp ert befintliga avtal om så önskas.

STEG 4: Vi utför en förutsättningslös provstädning. Ni har efter det 5 dagar på er att bestämma er om avtalet ska fortsätta. Väljer ni oberoende av anledning inte att köra vidare med Strykfritt så betalar ni bara för provstädning och avtalet avslutas per omgående.

5. Enklare blir det inte. Välkommen till Stockholms bästa trappstädning!