Professionell Hemstädning Östermalm - Rent hem

Välkommen till Strykfritt.se, din professionella partner för tjänsten hemstädning Östermalm. Vi är stolta över att kunna erbjuda pålitliga och högkvalitativa städtjänster till ditt hem. Vårt erfarna team av städare kommer att se till att ditt hem hålls rent och inbjudande. Med konkurrenskraftiga priser och en starkt fokus på kundnöjdhet, är vi det bästa valet för dina städbehov.

hemstädning östermalm

Nyckelpunkter - Tjänsten hemstädning Östermalm

 • Vi erbjuder professionell hemstädning med tjänsten “hemstädning Östermalm”
 • Vårt team av erfarna städare kommer att hålla ditt hem skinande rent.
 • Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och enastående kundservice.
 • Du kan lita på oss för pålitlig och högkvalitativ hemstädning.
 • Kontakta oss idag för att boka din nästa städtid och njut av ett rent och organiserat hem.

Vad ingår i tjänsten hemstädningen Östermalm?

Vår städtjänst Hemstädning Östermalm omfattar rengöring av köket, vardagsrummet, badrummet och eventuella tillvalstjänster. För att säkerställa en effektiv rengöringsprocess rekommenderar vi att våra kunder har följande städprodukter tillgängliga: en bra dammsugare, mopp med hink, mikrofiberdammtrasor, diskmedel, golvrengöringsmedel, allrengöringsmedel, fönsterputsmedel och toalettstädmedel. Vårt team tar med sina egna städmaterial, men att ha dessa produkter lättillgängliga hjälper till att uppnå de bästa resultaten.

Område Städmaterial för kunden
Kök Afkalkningsmedel för diskho, ugn- och grillrengöringsmedel
Vardagsrum Allrengöringsmedel, skopborste, fönsterputsmedel
Badrum Toalettstädmedel, kalkborttagningsmedel, spegelputsmedel
Tillvalstjänster Beroende på tjänst kan det behövas särskilda städprodukter

Vi föreslår att du ser till att dessa städprodukter finns till hands för vårt team, så att de kan utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt.

Hur fungerar en provstädning?

En provstädning, eller teststädning, erbjuds till kunder som är intresserade av regelbunden städning. Det rekommenderas för kunder som planerar att ha minst 6 timmars städning per månad under minst 2 månader. Om ett avtal om regelbunden städning inte etableras efter provstädningen tillämpas det standardtimmans pris för engångsstädning. Om en kund önskar avsluta sitt engagemang efter provstädningen måste ett skriftligt avtal om uppsägning lämnas in inom 3 dagar. Kunden är endast ansvarig för betalningen av provstädningen. Om ingen skriftlig uppsägning mottas fortsätter avtalet på obestämd tid.

Har ni med er städmaterial?

Strykfritt.se ansvarar inte för att tillhandahålla städmaterial till våra kunder. Det är kundens eget ansvar att ha de nödvändiga städprodukterna tillgängliga vid städtillfället. På vår hemsida, under fliken “städmaterial”, finns en lista över rekommenderade produkter som kan vara till hjälp. För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi att kunden har en bra dammsugare, moppar med hink, rengöringsmedel och andra nödvändiga verktyg tillgängliga. Vår städpersonal tar med sig sina egna städredskap, men genom att ha dessa produkter i ditt hem kan vi säkerställa en noggrann och effektiv städning.

Måste jag vara hemma under städtillfället?

Nej, det är inte nödvändigt att vara hemma under städtillfället. Det är upp till dig som kund att bestämma om du vill vara hemma eller lämna bostaden under städningen. Vårt team är pålitligt och pålitligt och har erfarenhet av att arbeta i hem där ägaren inte är närvarande. Vi kommer att se till att ditt hem är säkert och att din integritet respekteras.

Vad händer om något går sönder?

Hos Strykfritt.se värnar vi om kvaliteten på vår städtjänst “hemstädning Östermalm” och vi har en fullständig ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under städningen. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med vårt arbete och att du kan lita på att vi tar ansvar för eventuella skador som kan inträffa.

Om du upptäcker några skador i ditt hem i samband med städningen, ber vi dig att genast meddela oss inom 24 timmar efter städningens avslutning. Skador som rapporteras efter denna tid kommer inte att tas i beaktning. Vi vill säkerställa att alla eventuella skador dokumenteras och utreds så snart som möjligt för att kunna hantera ärendet på bästa möjliga sätt.

Åtgärd Förklaring
Rapportera skadan Meddela oss inom 24 timmar efter städningens avslutning.
Utredningen av skadan Vi kommer att utreda skadan för att fastställa ansvar och eventuella kostnader för reparation eller ersättning.
Kompensation Om det fastställs att Rent Hem är ansvarig för skadan kommer vi att ersätta kunden på lämpligt sätt.

Vi på Rent Hem strävar efter att erbjuda den bästa hemstädning Östermalm och det innefattar även att vara ansvarsfulla och rättvisa om något skulle gå fel. Vi tar alla rapporterade skador på största allvar och vi försäkrar oss om att alla ärenden hanteras professionellt och i enlighet med våra kunders behov och förväntningar.

Vad händer om jag inte är nöjd med tjänsten?

Vi på Strykfritt.se strävar efter att alltid leverera en högkvalitativ och tillfredsställande hemstädningstjänst i Östermalm. Vi är stolta över vårt arbete och vill att våra kunder ska vara helt nöjda med resultaten. Om du mot förmodan inte är nöjd med vår städning, ber vi dig vänligen att kontakta oss inom 24 timmar efter städtillfället så att vi kan åtgärda eventuella problem omedelbart.

Vi värdesätter feedback från våra kunder och strävar efter att kontinuerligt förbättra våra tjänster. Vi är lyhörda för dina synpunkter och vill säkerställa att du är glad och nöjd med det arbete vi utför. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

“Vi på Strykfritt.se strävar efter att alltid leverera en högkvalitativ och tillfredsställande hemstädningstjänst i Östermalm. Vi är stolta över vårt arbete och vill att våra kunder ska vara helt nöjda med resultaten.”

“Om du mot förmodan inte är nöjd med vår städning, ber vi dig vänligen att kontakta oss inom 24 timmar efter städtillfället så att vi kan åtgärda eventuella problem omedelbart.”

Vi är övertygade om att vi kan åtgärda eventuella klagomål eller problem till din fulla belåtenhet. Ditt förtroende är viktigt för oss, och vi kommer att göra allt vi kan för att rätta till eventuella brister eller missförstånd. Vi är engagerade i att ge dig den bästa hemstädningstjänsten i Östermalm.

Table:

Fördelar med vår tjänst Hur vi hanterar klagomål Vårt engagemang för kundnöjdhet
 • Professionell och pålitlig städning
 • Erfaren och kompetent personal
 • Flexibla och anpassningsbara tjänster
 • Kontakta oss inom 24 timmar
 • Åtgärda problem omedelbart
 • Värdesätta kundens åsikter och feedback
 • Kundnöjdhet är vår högsta prioritet
 • Lyhörda för dina behov och önskemål
 • Kontinuerlig förbättring av våra tjänster

Hur betalar jag för hemstädningen?

Vi på Strykfritt.se fakturerar våra kunder månadsvis, med betalning förfallen inom 10 dagar. Fakturan kommer att spegla kostnaden för de städtjänster som har utförts. Vi accepterar olika betalningsmetoder, inklusive banköverföringar och onlinebetalningar. Vår prissättning är konkurrenskraftig, och vi strävar efter att erbjuda prisvärda priser för högkvalitativ städning.

Betalningsalternativ

För att underlätta betalningen för våra kunder erbjuder vi olika betalningsalternativ:

 • Banköverföring: Betala fakturan genom att föra över det angivna beloppet till vårt bankkonto. Bankkontouppgifterna finns angivna på fakturan.
 • Onlinebetalning: Använd vårt säkra onlinebetalningssystem för att betala fakturan via kreditkort eller annan elektronisk betalningsmetod. Instruktioner för onlinebetalning finns angivna på fakturan.

Vi rekommenderar att betalningen sker inom 10 dagar från fakturadatum för att undvika eventuella försenade betalningar och påminnelseavgifter.

Vi förstår vikten av att erbjuda en smidig och bekväm betalningsprocess för våra kunder. Om du har några frågor angående betalning eller betalningsalternativ, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, och vi kommer att vara glada att assistera dig.

Betalningsmetod Fördelar
Banköverföring – Möjlighet att överföra beloppet direkt från ditt bankkonto
– Enkelt och säkert
Onlinebetalning – Snabb och smidig betalning via kreditkort eller elektronisk betalning
– Omedelbar bekräftelse på betalningen

Får man samma personal vid varje städtillfälle?

Vid regelbunden hemstädning på Östermalm strävar vi efter att tillhandahålla samma städare vid varje bokat tillfälle. Vi förstår vikten av kontinuitet och pålitlighet i våra tjänster. Att ha en regelbunden och bekant städare kan skapa en bekväm och trygg miljö för våra kunder.

Vi är medvetna om att det kan finnas undantag då den ordinarie städaren inte kan närvara vid bokade städtillfällen på grund av sjukdom eller semestertider. I sådana fall kommer vi att skicka en ersättare som är lika professionell och erfaren som den ordinarie städaren.

Våra erfarna och pålitliga städare

Vårt team av städare är noggrant utvalt och består av erfarna och pålitliga individer. Vi har genomgående rekryterings- och utbildningsprocesser för att säkerställa att våra städare har de bästa kvalifikationerna och färdigheterna för att leverera högkvalitativ hemstädning.

Vi förstår att trygghet och pålitlighet är viktiga faktorer för våra kunder. Därför arbetar vi kontinuerligt för att upprätthålla en hög standard och bibehålla konkurrenskraftiga servicenivåer.

Kundnöjdhet är vår prioritet

Vi är engagerade i att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen när det gäller hemstädning i Östermalm. Vi värdesätter och tar till oss feedback från våra kunder för att förbättra våra tjänster och säkerställa att vi kontinuerligt uppfyller deras förväntningar.

Kontakta oss för en pålitlig hemstädning på Östermalm

Vi på Strykfritt.se är stolta över att vara den ledande och pålitliga leverantören av hemstädning i Östermalm. Med vårt team av erfarna städare, konkurrenskraftiga priser och kundfokus blir vi det självklara valet för din hemstädning. Kontakta oss idag för att boka en professionell och pålitlig städare för ditt nästa städtillfälle.

Slutsats

Hemstädning Östermalm som erbjuds av Strykfritt.se ger professionella och pålitliga hemstädtjänster i Östermalm. Med vårt erfarna team av städare och konkurrenskraftiga priser är vi det bästa valet för dina städbehov. Oavsett om du behöver regelbunden underhållsstädning eller en djuprengöring vid ett tillfälle har vi expertisen för att se till att ditt hem är rent och inbjudande. Kontakta oss idag för att boka din hemstädning Östermalm och njut av ett rent och organiserat boende.

FAQ

Vad ingår i hemstädningen?

Tjänsten “Hemstädning Östermalm” inkluderar rengöring av köket, vardagsrum, badrum och valfria tilläggstjänster.

Hur fungerar en provstädning?

En provstädning, eller trial cleaning, är tillgänglig för kunder som är intresserade av regelbunden städning. Det rekommenderas för kunder som planerar att ha minst 6 timmars städning per månad under minst 2 månader.

Har ni med er städmaterial?

Nej, kunder ansvarar för att tillhandahålla sina egna städmaterial. En lista över rekommenderade produkter finns på vår webbplats under fliken “städmaterial”.

Måste jag vara hemma under städtillfället?

Nej, det är inte nödvändigt för kunder att vara hemma under städtillfället. Det är upp till kunden att besluta om de vill vara hemma eller lämna lokalen under städningen.

Vad händer om något går sönder?

Hemstädning Östermalm har ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under städprocessen. Eventuella skador måste rapporteras till oss inom 24 timmar efter städtillfället.

Vad händer om jag inte är nöjd med tjänsten?

Vi strävar efter kundnöjdhet och erbjuder en servicegaranti. Om du inte är nöjd med vårt arbete, kontakta oss inom 24 timmar efter städtillfället så kommer vi att åtgärda eventuella problem.

Hur betalar jag för hemstädningen?

Vi fakturerar våra kunder månadsvis och betalning ska ske inom 10 dagar. Vi accepterar olika betalningsmetoder, inklusive banköverföringar och onlinebetalningar.

Får man samma personal vid varje städtillfälle?

För regelbunden hemstädning i Östermalm strävar vi efter att tillhandahålla samma städare vid varje besök. Det kan dock finnas undantag vid sjukdom eller semester, och en ersättningsstädare kommer att skickas.