Hemstädning Sigtuna – Renare hem!

Behöver du hjälp med storstädning i Sigtuna? Vi på Strykfritt.se bryr oss om detaljer! Utöver vanliga städhjälpen gör vi det lilla extra för att få ditt hem att se fantastiskt ut. Vi erbjuder professionell och pålitlig hemstädning för privatpersoner i Sigtuna och har lång erfarenhet inom städbranschen. Med oss får du den bästa städtjänsten för att få ditt hem skinande rent och ombonat.

Vår erfarna städfirma tar hand om alla städuppgifter och ser till att inga områden blir bortglömda. Vi använder miljövänliga städmedel för att skapa ett rent och hälsosamt hem för dig och din familj. Vi sätter fokus på detaljer och ser till att även de ställen man ofta glömmer bort blir rena och fräscha. Vi lägger extra energi på städning av kök och badrum, eftersom dessa rum behöver lite mer kärlek.

Våra tjänster inkluderar storstädning med plocka iordning, dammtorka väggar, dammsuga och våttorka ytor, bädda sängar, tömma papperskorgar och våttorka golv. Vi erbjuder även tilläggstjänster som fönsterputs, invändig rengöring av kylskåp och frys, invändig rengöring av köksskåp och lådor samt strykning. Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål för att ge dig den bästa möjliga städtjänsten.

Du kan lita på oss för att leverera en pålitlig och högkvalitativ hemstädning i Sigtuna. Vi erbjuder tre dagars garanti på vår storstädning och har ansvarsförsäkring för att du ska känna dig trygg. Våra priser börjar från 29 kr/kvm och vi har inga dolda avgifter. Kontakta oss idag för att boka din hemstädning och få ett renare hem!

Viktiga poänger:

 • Vi på Strykfritt.se erbjuder professionell hemstädning i Sigtuna.
 • Med vår långa erfarenhet och erfarna personal kan du lita på oss för att få ditt hem skinande rent.
 • Vi lägger extra fokus på detaljer och ser till att även de svåråtkomliga områdena blir rena och fräscha.
 • Vi använder miljövänliga städmedel för att skapa ett rent och hälsosamt hem.
 • Våra priser börjar från 29 kr/kvm och vi erbjuder tre dagars garanti på vår storstädning.

Vad ingår i en storstädning?

Vid en storstädning hos Strykfritt.se strävar vi efter att rengöra ditt hem till minsta detalj. Vi lägger extra mycket omsorg på att få det att se fantastiskt ut. Här är en översikt över vad som ingår i vår detaljerade och grundliga storstädning:

I alla rum:

 • Plocka iordning alla saker som ligger löst
 • Dammtorka väggar och ta bort spindelväv
 • Dammsuga och våttorka alla fria ytor, lister, dörrar, dörrkarmar, fönsterbrädor, element, eluttag och kontakter
 • Dammtorka hyllor, prydnadsföremål och tavlor
 • Ta bort fläckar (EJ på väggar)
 • Dammtorka alla lampor och putsa speglar
 • Torrdamma all elektronik (EJ skärm)
 • Bädda sängar
 • Tömma alla papperskorgar
 • Dammsuga och våttorka alla golv

I badrum och toalett:

 • Rengöring av väggar och golv
 • Avfettning och avkalkning vid behov
 • Rengöring av kran, handfat och toalettstol
 • Rengöring av dusch eller badkar, inklusive att ta bort fronten och torka under
 • Putsar alla duschdelar samt golvbrunnen
 • Torkar av utsida samt ovanpå badrumsskåp
 • Putsar alla synliga rör samt rengör utsidan av vitvaror samt i tvättmedelsbehållaren på tvättmaskinen

I köket:

 • Torkning av alla köksluckor in- och utvändigt
 • Rengöring av kyl och frys utvändigt
 • Rengöring av kakel/stänkskydd ovanför diskbänk
 • Putsar diskho, blandare, propp och sil
 • Rengöring av fläkt och fläktfilter
 • Rengöring av mikrovågsugn in- och utvändigt
 • Rengöring av diskmaskin in- och utvändigt
 • Tömning av sopor och rengöring av sopkorgen
 • Rengöring av skåp där sopbehållare finns

Utöver dessa tjänster erbjuder vi även tilläggstjänster som fönsterputs, invändig rengöring av kylskåp och frys, invändig rengöring av köksskåp och lådor, samt strykning.

Vi strävar alltid efter att leverera en professionell och pålitlig städtjänst för hemstädning i Sigtuna. För mer information om vad som ingår i vår storstädning och för att boka en städning, kontakta oss på Strykfritt.se.

Typ av städning Pris per kvadratmeter
Storstädning Från 29 kr/kvm

Vanliga frågor om vår storstädning

Vi förstår att du kan ha några frågor om våra storstädtjänster. Här har vi sammanställt svar på de vanligaste frågorna för att hjälpa dig. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.

Måste jag vara hemma under storstädningen?

Såklart behöver du inte vara hemma under hela storstädningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal. Det ger oss möjlighet att stämma av eventuella speciella instruktioner eller önskemål med dig.

Hur gör jag om jag inte kan vara hemma och öppna?

Om du absolut inte kan vara hemma och öppna för vårt team, ber vi dig meddela oss senast tre arbetsdagar innan städtillfället. Vi kan då hitta alternativa lösningar för att kunna ge dig den städservice du behöver.

Hur lång tid tar en storstädning?

Vi ser till att vi är tillräckligt många på plats för att klara av en storstädning på en arbetsdag. Tiden kan variera beroende på storleken på bostaden och vilka tilläggstjänster som ingår.

Ingår städmaterial i priset?

För att kunna utföra ett bra arbete behöver du ha en fungerande dammsugare, en mopp och en hink hemma. Vi behöver även lite annat städmaterial som mikrofiberdukar, svampar, köksrengöring, badrumsrengöring, fönsterputs och golvrengöring. Om du inte har dessa städmaterial kan vi ta med det mot en liten extra avgift.

Vad är våra avbokningsregler?

Vid avbokning av storstädning ber vi dig meddela oss senast tre arbetsdagar innan bokat städtillfälle. Vid försenad avbokning kan vi behöva debitera en avbokningsavgift.

Vad är kostnaden för material?

Kostnaden för material beror på vilka tilläggstjänster du väljer och vilket städmaterial vi behöver tillhandahålla. Kontakta oss för mer information om kostnader för material.

Vad gör jag om jag inte är nöjd med tjänsten?

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Om du inte är nöjd med vår storstädning, ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan åtgärda eventuella problem eller brister.

Vad händer om det uppstår skador vid städningen?

Vi är försäkrade mot skador som kan inträffa vid städningen. Om något skulle gå sönder eller om det uppstår några skador, ber vi dig att omedelbart meddela oss så att vi kan ta hand om det.

Hur sker betalningen?

Vi erbjuder olika betalningsalternativ för din bekvämlighet. Du kan välja att betala kontant på plats, via faktura eller med Swish. Mer information om betalningsalternativen och faktureringsvillkor kan lämnas vid förfrågan.

Kan jag använda RUT-avdrag för hemstädning?

Absolut! Vi är en registrerad RUT-utförare, vilket betyder att du kan använda RUT-avdrag för att få skatteavdrag för kostnaden för vår tjänst. Vi hjälper dig gärna att fylla i nödvändiga formulär och ansöka om RUT-avdraget.

Vi hoppas att dessa svar har varit till hjälp. Om du har fler frågor eller om du vill boka en storstädning hos oss, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina städbehov!

Pris för storstädning

Vi på Strykfritt.se erbjuder professionell storstädning till konkurrenskraftiga priser i Sigtuna. Vår målsättning är att erbjuda högkvalitativ städning till överkomliga kostnader, så att du kan njuta av ett rent och välskött hem utan att spräcka plånboken.

Vårt pris för storstädning börjar från endast 29 kr/kvm. Detta inkluderar inte bara den omfattande städningen av ditt hem utan även en rad förmånliga garantier och försäkringar som ger dig trygghet och förtroende.

Inkluderade tjänster Pris
Storstädning per kvadratmeter Från 29 kr/kvm
Tre dagars garanti Inkluderat
Ansvarsförsäkring Inkluderat
Inga dolda avgifter Inkluderat
Miljövänliga städprodukter Inkluderat
Erfaren och välutbildad personal Inkluderat

Det är viktigt att notera att priset för storstädning kan variera beroende på storleken på bostaden och eventuella tilläggstjänster som du väljer att inkludera, till exempel fönsterputsning, invändig rengöring av kylskåp och frys, invändig rengöring av köksskåp och lådor, samt strykning.

Vi strävar alltid efter att erbjuda transparenta och konkurrenskraftiga priser för vår storstädningstjänst i Sigtuna. Kontakta oss idag för att få en individuell offert och boka din storstädning till ett pris som passar din budget.

Få hjälp med hemstädning av Strykfritt.se

Strykfritt.se, din pålitliga städfirma för hemstädning i Sigtuna. Med över [number] års erfarenhet erbjuder vi professionell städning till privatpersoner. Vi bryr oss om detaljer och gör det lilla extra för att få ditt hem att se fantastiskt ut. Vår erfarna och välutbildade personal tar hand om alla städuppgifter och rengör ditt hem grundligt. Vi använder miljövänliga städmedel för att skapa ett rent och hälsosamt hem för dig och din familj. Strykfritt.se är den bästa städtjänsten i Sigtuna, med nöjda kunder och positiva omdömen. Lita på oss för professionell och pålitlig hemstädning.

Erfaren och pålitlig städfirma i Sigtuna

När det gäller val av städfirma i Sigtuna är Strykfritt.se det bästa valet. Vi har lång erfarenhet och expertis inom hemstädning och kan erbjuda en pålitlig och högkvalitativ tjänst. Våra välutbildade och erfarna städare arbetar noggrant och effektivt för att ge ditt hem en skinande ren och fräsch känsla.

Vi lägger stor vikt vid detaljer och ser till att inga områden blir bortglömda under städningen. Oavsett om det gäller dammning av svåråtkomliga ytor eller noggrann rengöring av kök och badrum, kan du lita på att vi tar hand om alla uppgifter med professionalitet och omsorg.

Vi förstår vikten av att ha en pålitlig städfirma som du kan lita på för att utföra ditt städjobb. Vi är stolta över vår pålitlighet och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Med vårt fullständiga fokus på kundnöjdhet och professionell service strävar vi alltid efter att vara den bästa städtjänsten i Sigtuna.

Välj Strykfritt.se för att få en erfaren och pålitlig städfirma som tar hand om ditt hem på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att boka din hemstädning i Sigtuna.

Boka hemstädning med Strykfritt.se

Att boka hemstädning med Strykfritt.se är enkelt och bekvämt. Vi förstår att ditt hem är en viktig plats för dig, och vi vill hjälpa till att hålla det skinande rent och fräscht. Genom att använda vårt bekväma online-formulär kan du fylla i en offertförfrågan och få en prisuppgift för din städning.

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för privatpersoner och anpassar oss efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver en regelbunden städning eller en engångsstädning inför en särskild händelse, kan du lita på oss för att leverera en högkvalitativ service.

Med vår erfarenhet och pålitlighet kan du vara säker på att vi kommer att leverera en professionell och noggrann städtjänst i Sigtuna. Vårt team av välutbildade städare är noggranna med detaljerna och ser till att ditt hem blir skinande rent och ombonat.

Så se till att boka din hemstädning idag med Strykfritt.se och upplev skillnaden i kvalitet och service. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ett rent och fräscht hem!

Välj det bästa för ditt hem

När det gäller städning av ditt hem är det viktigt att välja det bästa för att säkerställa att du får en professionell och pålitlig städning. Hos Strykfritt.se kan du vara trygg med att du har valt en erfaren och pålitlig städfirma för ditt hem i Sigtuna. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vet hur vi ska leverera den bästa städtjänsten till våra kunder.

Vår professionella personal är noggrant utbildad och har expertis inom alla aspekter av hemstädning. Vi går igenom varje detalj och ser till att inget område blir bortglömt, så att ditt hem blir skinande rent och ombonat. Oavsett om det handlar om att dammtorka väggar, dammsuga och våttorka ytor, eller bädda sängar – vi tar hand om allt med stor noggrannhet och professionalism.

Du förtjänar det bästa för ditt hem, och det är precis vad vi kommer att ge dig. Hos Strykfritt.se prioriterar vi kundnöjdhet och arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar. När du väljer oss får du inte bara professionell städning av högsta kvalitet, utan också en pålitlig partner som strävar efter att skapa ett rent och hälsosamt hem för dig och din familj.

FAQ

Vad ingår i en storstädning?

I en storstädning ingår vanligtvis att plocka iordning alla saker som ligger löst, dammtorka väggar och ta bort spindelväv, dammsuga och våttorka alla fria ytor, lister, dörrar, dörrkarmar, fönsterbrädor, element, eluttag och kontakter, dammtorka hyllor, prydnadsföremål och tavlor, ta bort fläckar (EJ på väggar), dammtorka alla lampor och putsa speglar, torrdamma all elektronik (EJ skärm), bädda sängar, tömma alla papperskorgar samt dammsuga och våttorka alla golv. I badrum och toalett ingår rengöring av väggar och golv, avfettning och avkalkning vid behov, rengöring av kran, handfat och toalettstol, rengöring av dusch eller badkar, tar bort fronten och torkar under, putsar alla duschdelar samt golvbrunnen, torkar av utsida samt ovanpå badrumsskåp, putsar alla synliga rör samt rengör utsidan av vitvaror samt i tvättmedelsbehållaren på tvättmaskinen. I köket ingår torkning av alla köksluckor in- och utvändigt, rengöring av kyl och frys utvändigt, rengöring av kakel/stänkskydd ovanför diskbänk, putsar diskho, blandare, propp och sil, rengöring av fläkt och fläktfilter, rengöring av mikrovågsugn in- och utvändigt, rengöring av diskmaskin in- och utvändigt, tömning av sopor och rengöring av sopkorgen samt rengöring av skåp där sopbehållare finns. Det finns även tilläggstjänster som fönsterputs, invändig rengöring av kylskåp och frys, invändig rengöring av köksskåp och lådor, samt strykning.

Måste jag vara hemma under storstädningen?

Nej, du behöver inte vara hemma under hela storstädningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal. Om du absolut inte kan vara hemma och öppna för personalen, meddela oss senast tre arbetsdagar innan städtillfället så löser vi det på annat sätt.

Hur lång tid tar en storstädning?

Vi ser till att vi är tillräckligt många på plats för att klara av en storstädning på en arbetsdag.

Ingår städmaterial i priset?

För att vi ska kunna utföra ett bra arbete behöver du ha en fungerande dammsugare, en mopp, och en hink hemma. Vi behöver även lite annat städmaterial som mikrofiberdukar, svampar, köksrengöring, badrumsrengöring, fönsterputs och golvrengöring. Om du inte har dessa städmaterial kan vi ta med det mot en liten extra avgift.

Vad är priset för en storstädning?

Priset för storstädning börjar från 29 kr/kvm. Priset kan variera beroende på storlek på bostaden och eventuella tilläggstjänster som fönsterputs, invändig rengöring av kylskåp och frys, invändig rengöring av köksskåp och lådor, samt strykning.

Kan jag använda RUT-avdrag för storstädningen?

Ja, du kan använda RUT-avdrag för storstädning. Vi hjälper dig gärna med information och ansökan om RUT-avdraget.

Hur betalar jag för storstädningen?

Vi erbjuder flera betalningsalternativ, inklusive faktura och direktbetalning via Swish eller banköverföring.

Vad händer om jag inte är nöjd med storstädningen?

Vi strävar alltid efter att leverera en högkvalitativ städtjänst och nöjda kunder. Om du inte är nöjd med resultatet, kontakta oss inom tre arbetsdagar och vi kommer att åtgärda eventuella problem utan extra kostnad.

Vad händer om det uppstår skador vid städningen?

Vi har ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå vid städningen. Kontakta oss om en olycka skulle inträffa så att vi kan hantera det på bästa sätt.