Vi på Strykfritt erbjuder en trygg och effektiv hemstädning som tack vare RUT-avdraget är mycket prisvärt för dig som hellre gör något roligare med din lediga tid.

Hemstädning du kan lita på!

Våra städerskor hjälper regelbundet över 2 000 hushåll i Stockholm med de vardagssysslor som de upplever att de inte har tid eller lust att utföra själva. På så vis frigör vi värdefull tid åt våra kunder och ger dem ett rent boende att komma hem till varje dag.

Städning i Nacka – på dina villkor

Vi vill ge våra kunder en så bra service som möjligt, därför ser vi därför till att anpassa hemstädningen efter de förutsättningar och behov som finns i varje enskilt hem som ska städas. När du tecknar abonnemang med Strykfritt sker det på dina villkor. Du väljer själv hur ofta och hur mycket du vill ha städat. Vissa av våra kunder föredrar att vi kommer varannan vecka medan andra vill ha hjälp oftare än så. Dessutom saknar våra städabonnemang bindningstid och du kan prova oss innan du bestämmer dig!

Prova-på-pris för hemstädning i Nacka

Köp inte grisen i säcken, testa oss först innan du bestämmer dig. För att beställa hemstädning till Nacka till prova-på-priset 95 kr/tim fyller du enkelt i dina uppgifter här på hemsidan. Vi hör sedan av oss till dig och bekräftar beställningen med en tid för besöket. Sedan får du ett hembesök av din personliga städpersonal och en arbetsledare från Strykfritt. Utifrån dina behov och önskemål städas din lägenhet och du får i lugn och ro utvärdera tjänsten innan du bestämmer dig för att teckna ett abonnemang eller inte. Givetvis är provstädning helt och hållet utan några förbindelser.

Om du är intresserad och vill boka en städning kan du enkelt fylla i vårt formulär eller kontakta oss direkt via telefon. Välkommen!

Boka din provstädning nu

Boka en provstädning för endast 95kr/h. Ingen bindningstid och inga dolda avgifter.

Boka nu