fbpx

Visningsstädning – för bästa intrycket när du ska sälja bostad

De flesta människor är nog medvetna om hur viktigt det där första intrycket är. Oavsett om det gäller ett personligt möte eller en ny plats du kommer till, skapas en mängd olika känslor och tankar direkt vid den där första anblicken. Det gäller i alla högsta grad för den som funderar på att köpa ett nytt hem. Det här är något du bör ha i åtanke när du förbereder din nuvarande bostad för försäljning.

Som ett led i försäljningen kommer du och din mäklare bjuda in vad som förhoppningsvis är en mängd hågade spekulanter på visning. När de potentiella köparna kliver in på den visningen får de sitt första intryck av den lägenhet eller villa de funderar på att göra till sitt hem. Här ska de placera in sig själva och sina förhoppningar inför framtiden, och under visningen bygga upp en bild av vilket fantastiskt liv de kan leva just här. Det är ju i alla fall du som säljare hoppas på, eller hur? Då gäller det att bostaden är väl förberedd. Och välstädad.

Visningsstädning – för bästa intrycket när du ska sälja bostad

Visningsstädning skapar en attraktiv och lättsåld bostad

Säkert har din mäklare gett dig en del tips om hur du bäst transformerar ditt helt vanliga hem till en attraktiv och lättsåld lägenhet. Homestyling, där du tar hjälp av en firma för att strategiskt välja ut vilka möbler och dekorationer som finns i lägenheten under visningen, brukar vara ett sådant grepp. Men något du absolut inte ska underskatta är värdet av att visa upp en riktigt välstädad lägenhet. Mäklarförbundet har också satt stort fokus på just visningsstädning i sina rekommendationer.  

Vi på Strykfritt erbjuder dig möjligheten att ge potentiella köpare det allra bästa första intrycket av bostaden du ska sälja. Vår tjänst Visningsstädning uppfyller alla de krav som Mäklarförbundet satt upp för städning inför försäljning. Att ditt hem är rätt förberett inför visning har stor påverkan på hur mycket fart det blir på budgivningen. En prydlig, fräsch och välstädad lägenhet har en mycket större attraktionskraft på köpare än en lägenhet som skulle kunna beskrivas som motsatsen.

Visningsstädning – ordentlig rengöring med extra fokus på finish

Att städa en lägenhet inför visning ställer lite extra krav på den som utför arbetet. De som besöker visningen förväntar sig både en glänsande finish och att bostaden tål en närgången granskning i alla vrår. En välstädad lägenhet ger intrycket av att tidigare ägare tagit väl hand om lägenheten generellt, och många visningsbesökare drar en direkt koppling mellan det allmänna skicket på lägenheten och hur ren och fräsch den är.

Att kunna leverera ett grundligt arbete utfört med elegans är något personalen på Strykfritt gör varje dag i sitt arbete. Hos oss arbetar 80 personer i personalstyrkan, som alla har sina särskilda kompetenser inom städning och andra hushållsnära tjänster. När du bokar in oss för visningsstädning kan du vara säker på att precis rätt städhjälpare kommer till ditt hem, och tar det från ”fint” till fläckfritt.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur våra tjänster kan hjälpa dig lyfta din bostad inför försäljning. Visningsstädning ingår i RUT och självklart är såväl vår personal som ditt hem korrekt försäkrade under vårt arbete. 

FAQ

Ingår fönsterputsning i visningsstädning?

Hos Strykfritt ingår fönsterputsning i priset när du beställer visningsstädning. Du kan välja bort detta till ett prisavdrag på 10 %, men vi rekommenderar alltid fönsterputsning inför försäljning. Även utsikten ska ju göra ett gott intryck på besökarna på visningen!

Kommer jag bli nöjd med visningsstädningen?

Ja, det kan vi garantera att du blir! Strykfritt lämnar nämligen 100 % nöjdkundgaranti på alla våra tjänster, inklusive visningsstädning. Det innebär att vi är mycket säkra på att du kommer att bli nöjd med våra medarbetares insats i din bostad.

Vad kostar en visningsstädning?

Strykfritt erbjuder visningsstädning till förmånliga fasta priser. Priset varierar mellan 2 490 kronor och 4 590 kronor beroende på storlek på bostaden som ska städas. Kontakta oss för offert om bostaden är 150 kvadratmeter stor eller större.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.