Din provstädning för 95 kr/timme – Steg för steg

Strykfritt AB hjälper sedan 2005 tusentals kunder i Stockholm med deras hemstädning. Vi har inga långa avtal, inga konstiga upplägg. Vi erbjuder hemstädning hos dig med en och samma städhjälpare under hela vårt uppdrag. Vi har tydliga och klara rutiner för ert hem som gör städningen effektiv och levererar ett bra resultat. 

”Prova på” hemstädning

  • För 95 kr i tmmen kan du prova oss se om tjänsten passar dig.

För att få rabatten behöver du bara fortsätta din tillsvidarestädning direkt efter provstädningen. Skulle du inte bli nöjd betalar du bara för en vanlig hemstädning och sedan är det inget mer med detta. 

Det är faktiskt skillnad på städfirma och städfirma. Inte bara gällande pris och avtal utan även i kvalité och bemötande. Strykfritt AB erbjuder därför ”Prova på” -städning som innebär att hemstädningen genomförs för enbart 95 kr/timmen första gången. Detta oavsett hur stort eller litet man bor. Självklart helt utan några bindande avtal. Sedan har du ett fast lågt pris från 179 kr. Du kan alltid räkna ut ditt pris för hemstädningen direkt på vår förstasida strykfritt.se

Välj en tid och dag som passar

  • Vi har lediga städtider per omgående – även sent i veckan

Gå i genom med hela hushållet i lugn och ro vilka tider och dagar som skulle passa med hemstädning i er bostad. Kom ihåg att vi för er trygghet jobbar med en och samma person på ett fast schema under hela uppdraget. Så ge lite extra tid på att välja en tid och dag som verkligen fungerar med ert hushållsschema.

Beställ provstädning utifrån dina önskemål

  • Välj en önskad städtid och städdag i vår enkla intresseanmälan som du hittar längs upp på sidan

Våra arbetsledare börjar direkt jobba med era önskemål  utifrån era önskemål som vi fått via intresseanmälan. 

Den arbetsledare som kontaktar dig gällande din hemstädning kommer bli din kontaktperson under hela din tid hos oss.

Bekräftelse på inbokad provstädning

  • Din arbetsledare väljer ut en medarbetare som kommer bli din fasta städhjälpare. Det innebär att det är en och samma person varje gång som kommer hem till dig som vi tidigare sagt.
Samtidigt skickas det ut en definitiv bekräftelse på provstädning. Tänk på att provstädningen utfaller på samma tid och samma dag som din ordinarie städning om du väljer att fortsätta din städhjälp via oss.

Första träffen och genomgång

Kunden har då möjlighet i att i lugn och ro visa runt i hemmet och berätta vilka förväntningar man har, var städmaterial finns och vad städpersonalen bör fokusera extra på.
  • Direkt efter genomgången kommer städpersonal att påbörja städningen.
Exakt vad som ingår går att läsa om under denna länk – https://strykfritt.se/bli-kund/provstadning/

Utförandet av provstädningen

  • Direkt efter genomgången kommer städpersonal att påbörja städningen.
Samtidigt skickas det ut en definitiv bekräftelse på provstädning. Tänk på att provstädningen utfaller på samma tid och samma dag som din ordinarie städning om du väljer att fortsätta din städhjälp via oss.

Utvärdering

  • Efter provstädningen bestämmer kunden om den vill fortsätta med städhjälp via oss.
Forsätter kunden med sin hemstädning så behåller han sin kontaktperson och sin städmedarbetare som kunden hade under provstädningen. Vill man avbryta samarbetet görs det enkelt via mail och det enda man betalar för är provstädningen.