Vem önskar du samarbeta med?

Frågor som F-skatt, försäkringar, bra ekonomi samt olika certifieringar är nog viktiga frågor för alla. Välj ett företag som kör med öppna kort.

Samarbetspartner eller bara ännu en firma som du klickat fram?

Strykfritt AB har ett mycket högt kreditbetyg (riskklass) som du lätt kan kontrollera via Upplysningscentralen. UC är kanske Sveriges mest kända kreditinformationsbolag och det visar upp företagets ekonomiska status.

Strykfritt AB på allabolag.se 

Som ett komplement för att söka info om ett företag har vi allabolag.se, som är en bra sida att snabbt se hur Strykfritt AB är uppbyggt, att vi har F-skatt sam när vi bildades och hur många anställda vi har.

Företaget Strykfritt AB bildades 2005 (2009 övergick man i bolagsform) och har idag 80 anställda och en omsättning på över 25 miljoner kronor årligen.

Vi är ett stort och stabilt företag som sedan starten jobbat mycket med arbetsmiljö, säkerhet och trygghet för våra anställda.

Varför är det viktigt att veta vem man samarbetar med?

Tänk på att du faktiskt släpper in någon i ditt hem. Något kan gå fel och då är det bra att ha en partner som har det ekonomiska resurserna att hjälpa dig. Som du kan lita på och känna dig trygg med.

Kreditbetyget vi fått från UC bygger på information som kommer från officiella källor som till exempel Kronofogden, Bolagsverket och Skatteverket.

Inga subjektiva bedömningar (t ex uttalanden från oss som ägare) ligger till grund utan är helt beräknat på officiell fakta. Det är en enorm trygghet för dig som kund.