Ta hjälp för er BRF med trappstädning i Stockholm

En bostadsrättsförening består av en samling människor som alla befinner sig på olika platser i livet. I vissa perioder går livspusslet som en dans, i andra är det mer utmanande. Men oavsett vad som pågår i hushållen bakom dörrarna i er BRF behöver trapphuset utanför dörrarna städas regelbundet.

Med hjälp av Strykfritt städhjälp Stockholm AB får er förening en professionellt utförd trappstädning utifrån era behov – på den städfrekvens ni önskar. Helt utan att skapa de onödiga stressfaktorer som kan uppstå om ansvaret för städningen av trappan fördelas på de boende i huset. Med vår erfarna personal på plats blir arbetet dessutom utfört på ett grundligt och fackmannamässigt sätt.

Ett välstädat trapphus är helt grundläggande för att skapa trivsel och god gemenskap i fastigheten och föreningen. Såväl besökare som boende i huset påverkas av hur väl trappuppgångar och gemensamma ytor sköts, och för potentiella lägenhetsspekulanter kan skicket på trappuppgången sända en signal om hur väl föreningen ombesörjer fastigheten som helhet.

Ta hjälp för er trappstädning i Stockholm

Vad kostar trappstädning?

Hos Strykfritt städhjälp Stockholm AB debiteras trappstädningen till ett mycket förmånligt timpris som tål att jämföras med andra aktörer. Er BRF får möjlighet att teckna ett mycket flexibelt avtal med korta ledtider för uppsägning eller ändring, samt en egen kontaktperson hos oss som säkerställer god kommunikation och kundnöjdhet.

Totalkostnaden för trappstädning varierar beroende på förutsättningarna i varje enskilt trapphus. Ett trapphus i en fastighet med sex våningar och mycket rörelse i huset kommer självklart ta längre tid att städa än ett trapphus i en mindre fastighet. Eftersom debiteringen sker per timme kommer tidsåtgången för städningen automatiskt avspeglas på priset.

I trappstädningen ingår allt arbete, samt all utrustning som behövs för att städa trapphuset. Hos Strykfritt arbetar erfaren personal som självklart har tillgång till professionell utrustning och förbrukningsmateriel. Vår personal är självklart fullt försäkrade, och vi arbetar enligt gällande kollektivavtal.

Trappstädning – hur ofta?

Strykfritt erbjuder mycket flexibla avtal som kan anpassas efter er BRF:s faktiska behov. När det kommer till trappstädning i bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter rekommenderas trappstädning generellt en gång per vecka för att säkerställa trivseln i fastigheten. I vissa trapphus kan det finnas anledning att städa oftare, till exempel då det finns välbesökta kommersiella lokaler i bottenplan.

Ett rent och fint trapphus skapar trivsel och en trevlig atmosfär i er BRF. Men regelbunden trappstädning utförs inte bara med anledning av ökad trivsel, utan också för att vårda fastigheten. Rätt skötsel av golvytor, väggar, dörrar och ledstänger påverkar livslängden av alla ytskikt i trapphuset på ett positivt sätt och kan vara ett sätt att undvika framtida renoveringsbehov. Strykfritt anpassar självklart uppdraget efter de behov som finns i ert trapphus och förening.

FAQ BOKS

Är det viktigt med regelbunden trappstädning?

Att trapphuset i en fastighet hålls välstädat och rent är mycket viktigt för den upplevda trivseln. Både för de som bor i fastigheten och de som besöker den. Ett välskött trapphus signalerar även till potentiella lägenhetsspekulanter att föreningen har god omsorg om sin fastighet.

Vem ansvarar för försäkring vid trappstädning?

Strykfritt städhjälp Stockholm AB är fullt försäkrade för det arbete som ska utföras. Försäkringen gäller för såväl kundens egendom som vår personal.

Vilken utrustning krävs för trappstädning?

När ni anlitar Strykfritt städhjälp Stockholm AB står vi för den utrustning som krävs för att utföra trappstädning med andra upplägg diskuteras gärna. Vår kunniga personal använder självklart utrustning och rengöringsmedel av professionell standard.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.