Städa med med bikarbonat, citron, ättika

Om du finner dig själv utan städmedel hemma finns det en uppsjö av miljövänliga, billiga och lättillgängliga ingredienser som du säkert har hemma. Som Stockholms trevligaste städföretag vill vi nu tipsa er om vilka ingredienser som är bra för vad i er hemstädning. Ta hjälp med naturlig städhjälp med bikarbonat, citron, ättika och allt annat som är snällt mot naturen och går alldeles utmärkt att städa med.

Naturlig städhjälp – Ättika

Ättika är bra för mycket när det kommer till hemstädning. Tillsammans med lite vatten kan ättika bli ett ypperlig medel för golvmoppning, för rengöring av duschkabinen eller husdjursburen. Såväl smuts som lukt försvinner från det du vill rengöra.

Naturlig städhjälp – Citron

Bland ljummet vatten med saften från en halv citron och du har det som behövs för att putsa dina fönster. Citron och citronsyra är även jättebra alternativ till att rengöra micron samt för kalkavlagring i badrummet. Allt du behöver är oftast kokande vatten och just en citron. Blanda och häll rak på smutsen, eller micra på full effekt för bästa resultat.

Naturlig städhjälp – Bikarbonat

Även bikarbonat kommer till sin rätt vid blandning med varmt vatten. Denna blandning är bra för exemplevis rengöring av silversbestick och smycken, som fettlösare eller som propplösare i avlopp (tillsätt även salt i blandningen för bästa resultat).

Som du ser finns det många ingredienser som du säkert har hemma som kan användas i städningen. Men ibland spelar det ingen roll hur smarta knep man har, ibland vill man bara få hjälp med städningen. Då är ni mer än välkomna att kontakta oss så berättar vi mer om vår hemstädning för dig i Stockholm.