Städhjälp för dig som bor i Solna

Vi på Strykfritt är experter på städning och har lång erfarenhet av att tillgodose våra kunder flexibla och bra hushållsnära tjänster till branschen bästa priser. Vi utgår alltid från dina behov och önskemål när det är dags att teckna abonnemang.

Städhjälp i Solna – på dina villkor

Det är alltid du som bestämmer hur ofta du vill ha städhjälp i ditt hem i Solna, och vad samt hur mycket som din personliga städpersonal ska städa. Våra cirka 80 medarbetare hjälper varje månad över 2 000 hushåll i Solna och Stockholm att frigöra tid åt annat än att städa. Istället kan de utöva roligare aktiviteter eller umgås med familjen. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Boka privat städhjälp i Solna till prova-på-pris

Prova vår städhjälp innan du bestämmer dig för att teckna ett abonnemang. Din första städning får du till vårt förmånliga prova-på-pris på 95 kr /tim. Om du vill testa vår städhjälp fyller du enkelt i dina uppgifter i formuläret, så hör vi av oss till dig med ett förslag på en tid för provstädning. Du får då träffa din personliga städpersonal och en arbetsledare från Strykfritt. Din bostad städas efter dina önskemål och behov och sedan får du i lugn och ro utvärdera tjänsten innan du bestämmer dig för att teckna ett abonnemang. Naturligtvis är provstädningen helt utan förbindelser.

Välkommen till oss på Strykfritt när du vill boka in privat städhjälp i Solna!

Boka din provstädning nu

Boka en provstädning för endast 95kr/h. Ingen bindningstid och inga dolda avgifter.

Boka nu