Kontorsstädning Stockholm – för en ren och fräsch arbetsmiljö

Kontorsstädning är en mycket viktig del av att upprätthålla en arbetsmiljö på kontoret som är såväl hälsosam som produktiv. Att städa kontor handlar om så mycket mer än att bara se till att alla ytor är rena och fria från damm. Ett välstädat kontor har även god luftkvalitet och fräscha allmänna utrymmen med regelbundet desinficerade ytor. Vi på Strykfritt Städhjälp Stockholm AB förstår hur viktigt det är att kontorsstädning utförs noggrant och professionellt, och enligt kundens specifika behov. Ett kontor som ofta används för representation kan behöva lite extra finish, och ett kontor där det arbetar många personer samtidigt kommer behövas städas grundligt lite oftare än ett mindre kontor. Vi anpassar självklart tjänsten kontorsstädning efter förutsättningarna på just din arbetsplats, och du är varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi går igenom hur ditt kontor ser ut, hur många som arbetar där och vilket upplägg för kontorsstädning som kommer passa ditt företag bäst. image

Professionell kontorsstädning i Stockholm efter dina förutsättningar

Självklart ingår alla de moment som du förväntar dig när vi kommer för att städa ditt kontor. Damning, dammsugning och våttorkning av golvytor och andra ytor, likaväl som grundlig rengöring av toaletter, badrum och köksytor. Därtill kan du beställa olika tilläggstjänster som daglig trappstädning, professionell golvvård och mattvätt. Sådant underhåll kan göra stor skillnad för intrycket av ett kontor, och även bidra till att förlänga livslängden på mattor och ytor. Vi på Strykfritt lägger lite extra vikt vid att erbjuda flexibla och anpassningsbara lösningar för både kontorsstädning i Stockholm och alla de andra städtjänster vi erbjuder våra kunder. Hos oss får du tillgång till städtjänster av högsta professionella kvalitet för små såväl som stora kontorslokaler. Som företagare kan du vara helt trygg med att vi har alla nödvändiga försäkringar på plats, samt att vi regelbundet har möjlighet att utföra säkerhetskontroller på våra anställda.

Rent och fräscht kontor skapar en trivsam och produktiv arbetsplats

Vi skulle vilja påstå att kontorsstädning är en av de viktigaste tjänster ditt företag köper in. Hur ett kontor är städat har nämligen stor påverkan på hur arbetsmiljön upplevs av de anställda, och även på vilket intryck företaget ger de kunder som besöker kontoret. Med vår hjälp har du alla förutsättningar att skapa den trivsamma och produktiva arbetsplats som varje kontor borde vara. Trivsel och produktivitet går hand i hand, och hur väl kontoret är städat har dessutom en påverkan på hur väl omhändertagna dina anställda känner sig på jobbet. Självklart ska du erbjuda dig själv och dina anställda de allra bästa förutsättningarna att sköta sina arbeten i en fräsch och hälsosam miljö. Om du vill diskutera vidare kring frågor som rör kontorsstädning och arbetsmiljö är du hemskt välkommen att kontakta oss för ett inledande samtal om vad vi på Strykfritt kan erbjuda dig.

FAQ

Hur kan företagets produktivitet förbättras genom kontorsstädning?

Produktivitet är en fråga som är nära kopplad till trivsel och arbetsmiljö. Genom att anlita Strykfritt för regelbunden kontorsstädning i Stockholm kan du som företagare se till att erbjuda dina anställda de bästa förutsättningarna för att upprätthålla god produktivitet och stämning på kontoret.

Hur ofta behöver kontoret städas?

Hur ofta ett kontor behöver städas beror på hur stort kontoret är och hur det används. Ett kontor där många människor arbetar varje dag behöver städas oftare än ett kontor som används av några få anställda endast vissa dagar i arbetsveckan. Vi på Strykfritt anpassar vår kontorsstädning efter våra kunders faktiska behov.

Var hittar jag kontorsstädning i Stockholm?

Strykfritt erbjuder professionell kontorsstädning till företag i hela stockholmsområdet. Våra 80 medarbetare står redo att hjälpa dig som behöver få en regelbunden kontorsstädning på plats. Vi erbjuder även engångsstädningar efter behov.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.