Flyttstädning – pris i Stockholm

Flyttstädning – pris i Stockholm

Att flytta kan vara en mycket inspirerande omstart i livet. En spännande tid då ett nytt kapitel börjar och ett gammalt avslutas. Och när det kommer till att avsluta ett boende gäller det att göra rent hus – genom en riktigt grundlig flyttstädning.

Bäst resultat inför flytten får du när du anlitar en professionell städfirma som Strykfritt städhjälp Stockholm AB. Vår duktiga personal har just den specialkompetens som krävs för att utföra en flyttstädning med fackmannamässigt resultat, och arbetar självklart med professionella redskap och maskiner.

Med hjälp av vår personal kan du känna dig helt trygg med att lämna över ditt boende till nästa hyresgäst eller ägare. Vårt arbete utförs med full hänsyn till de krav som hyresvärdar och bostadsköpare ställer på flyttstädning i Stockholm, och vi lämnar 100 % nöjdkundgaranti på alla våra städuppdrag. Dessutom utför vi flyttstädning helt enligt Mäklarförbundets riktlinjer för flyttstäd.

Flyttstädning – pris i Stockholm (vad ingår i flyttstädning? vad kostar flyttstädning?)

 

Vad ingår i flyttstädning?

En flyttstädning är en mycket djupgående och grundlig städning som gör bostaden helt färdig att lämnas över till nästa ägare eller hyresgäst. De flesta fastighetsägare ställer specifika krav på vad som ska utföras vid en flyttstädning, och när du anlitar en professionell städfirma som Strykfritt städhjälp Stockholm AB utförs flyttstädningen helt enligt fastighetsägarens checklista.

I en flyttstädning ingår grundlig rengöring av samtliga ytor i bostadens alla rum, stora som små. Det gäller även insidan av utrymmen, som till exempel garderober, köksskåp och badrumsskåp. I alla samtliga rum rengörs ventiler, lister och sladdar. I köket blir såväl kylskåp och frys som spisfläkt, ugn och spis noggrant rengjorda. Badrummet rengöras genomgående, inklusive runt alla vattenledningar samt i duschbrunn och handfatets vattenlås.

Slutresultatet av en flyttstädning från Strykfritt är en professionellt rengjord bostad, ned till minsta detalj och helt enligt de krav som ställs av hyresvärdar och bostadsmäklare. I våra städuppdrag ingår även utrustning samt fönsterputsning.

Vad kostar flyttstädning i Stockholm?

Vi på Strykfritt städhjälp Stockholm AB erbjuder alla våra kunder flyttstädning till fast pris. På så sätt kan du enkelt få en överblick av dina totalkostnader vid flytten. Det fasta priset fastställs efter storleken på din bostad, och inkluderar fönsterputsning och all nödvändig utrustning.

Kvadratmeterpriset för en flyttstädning hos Strykfritt varierar mellan 39–52 kr/kvm beroende på det totala antalet kvadratmeter. Vår minsta debiteringskostnad är 2 390 kr exkl. startavgiften på 150 kr som vi bjuder på året ut. Fönsterputsning ingår alltid, men kan avbeställas mot en rabatt på 10 % av ditt fasta pris.

Flyttstädning som ger mersmak

Vi vet att många av våra kunder blir så nöjda med resultatet av vår flyttstädning, att de efterfrågar ytterligare tjänster från Strykfritt. Vi erbjuder ett stort antal lösningar för ditt hem, som till exempel veckostädning, storstädning, engångsstädning och visningsstädning. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill fortsätta det goda samarbetet även efter flytten.

FAQ BOKS

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Tidsåtgången på en flyttstädning varierar beroende på bostadens storlek och i vilket skick bostaden är i utgångsläget. Med fast pris på flyttstädning vet du på förhand hur mycket kostnaden kommer bli, oavsett tidsåtgång.

Hur vet jag om flyttstädningen är rätt utförd?

När du anlitar en professionell städfirma som Strykfritt behöver du inte fundera på om din flyttstädning är korrekt utförd eller inte. Vår personal arbetar helt utifrån de riktlinjer som ställts upp av Mäklarförbundet, samt efter de krav de flesta hyresvärdar i Stockholm ställer på flyttstädningen. Vi lämnar 100 % nöjdkundgaranti på alla våra arbeten.

Vad är en flyttstädning?

Flyttstädning är den städning som utförs precis innan en lägenhet eller villa ska lämnas över till nästa boende. En flyttstädning är mycket grundligare än en vanlig städning eller storstädning och är obligatorisk inför en flytt om inte annat avtalats med hyresvärd eller köpare.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.