Ett städabonnemang utan långa bindningstider

Att ha ett veckoschema som är fullpackat av olika aktiviteter, jobbhelger, ärenden och andra förpliktelser är inget ovanligt i dag. Så lever nog de flesta, särskilt barnfamiljer. Att fler och fler upplever att de inte hinner med städningen hemma är alltså inte underligt. Och det är där vi på Strykfritt kommer in, och hjälper dig att få leva livet i ett rent hem även när schemat är stökigt.

Många kunder väljer att teckna städabonnemang hos oss, vilket innebär att vi regelbundet kommer hem till dig för att städa enligt en utsatt rutin. Ett upplägg kan vara veckostädningar, med en rejäl storstädning en gång varje månad. Många av våra kunder vittnar om att regelbundna hemstädningar från oss på Strykfritt frigjort stora mängder tid i schemat, och dessutom trollat bort en hel del ovälkomna känslor av stress i vardagen.

Flexibla rutiner kring hemstädning – städabonnemang utan bindningstider

Vi på Strykfritt vet av erfarenhet att många människor inte har samma rutiner varje månad. Behovet av regelbunden hemstädning kan komma och gå. Därför har vi valt att inte ha några långa bindningstider på våra städabonnemang. Faktiskt har vi inga bindningstider alls – och uppsägningstiden håller vi så kort som femton dagar. Allt för att kunna erbjuda våra kunder den flexibla och anpassningsbara tjänst vi vet är så efterfrågad.

Du behöver inte fundera på vad som gäller över sommarsemestern eller jul- och nyårshelgerna. Under dessa perioder erbjuder vi gratis frysning av alla våra abonnemang för hemstädning, och självklart kostar det inget att vare sig avboka eller boka om våra hemstädningar. Väljer du att beställa hemstädning från oss på Strykfritt kan du vara säker på att vi anpassar oss efter dig – självklart är du och din familjs behov i centrum i ditt eget hem!

Ett städabonnemang utan långa uppsägningstider

Väl utförd och trygg hemstädning ger mersmak

Men bara för att du KAN säga upp ditt städabonnemang när du vill betyder naturligtvis inte att du kommer vilja göra det. Att komma hem till ett fräscht och välstädat hem är något som ger mersmak, och de flesta av våra kunder som tecknar städabonnemang behåller dem under mycket lång tid.

När du väljer att teckna ett abonnemang för hemstädning kan du dessutom vara trygg med att det alltid är samma person som kommer hem till dig för att utföra städningen. (Med undantag för eventuella sjukdomsfall.) Du behöver inte fundera över om du betalar mer för ett städabonnemang utan bindningstid än om du valt att binda upp dig över en längre tidsperiod. Vi har samma policy för bindnings- och uppsägningstider för alla våra abonnemang för hemstädning.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att sätta ihop en personligt anpassad lösning för hemstädning. Tillsammans kan vi skapa rätt förutsättningar för att få livspusslet att gå ihop.

FAQ

Behöver jag säga upp mitt städabonnemang över semestern?

Om du vill ta paus med hemstädningen kan du enkelt begära frysning av ditt städabonnemang. Under sommaren (juli månad), jul och nyår är detta helt kostnadsfritt. Men kom ihåg att det är lätt att vänja sig vid hemstädning – när städningen kommer igång igen efter frysningen kommer du sannolikt dra en lättnadens suck!

Hur gör jag för att teckna städabonnemang?

När du vill teckna ett nytt städabonnemang hos oss på Strykfritt tar du enkelt kontakt med oss via telefon eller vår hemsida. Tillsammans lägger vi upp en flexibel rutin som passar ditt och din familjs schema.

Kan jag välja vem som kommer och städar hemma?

När du tecknar städabonnemang hos oss på Strykfritt kan du vara säker på att samma person städar hos dig varje gång. (Med undantag för eventuella sjukdomsfall.) Vi har möjlighet att utföra säkerhetskontroller på vår personal, som till exempel utdrag ur brottsregistret. Allt för att du som kund ska känna dig helt trygg med att beställa städning i ditt hem. I vår personalstyrka på mer än 80 personer hittar du stor kompetens och erfarenhet av alla typer av städning.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.