Skatteverket rutavdrag hemstädning

Strykfritt AB är 100% RUT-godkänd. RUT-avdraget får du direkt på fakturan.

Hur fungerar RUT-avdraget, skatteavdraget för min hemstädning?

Sedan 2009 sker skatteavdraget automatiskt på kundfakturan om du är en privatkund. Du ser tydligt hur mycket städhjälpen kostar samt hur stor del som dragits av som RUT-avdrag.

Däremot behöver du själv har koll på om du är berättigad till skatteavdrag eller inte. Läs mer om detta på Skatteverkets hemsida eller ring dem för snabbt svar.

Generellt har alla myndiga personer som betalar skatt i Sverige möjligheten att göra skatteavdrag då det betalar in skatt. Avdraget som kan göras är 25.000 kr per vuxen person och år. Två vuxna i ett hushåll ger alltså ett möjligt RUT-avdrag på 50.000 kr per år. RUT-avdragets storlek är på 50% av arbetskostnaden. Så städningen hos Strykfritt AB blir alltså 50% billigare med RUT-avdraget.

För skatteavdrag gäller att företaget som tjänsten beställs från måste ha F-skattsedel vilket vi självklart har.

Förutom F-skatt har Strykfritt AB givetvis ett mycket högt kreditbetyg (riskklass) som du lätt kan kontrollera via Upplysningscentralen. UC är kanske Sveriges mest kända kreditinformationsbolag och det visar upp företagets ekonomiska status.

Strykfritt AB på allabolag.se 

Som ett komplement för att söka info om ett företag har vi allabolag.se, som är en bra sida att snabbt se hur Strykfritt AB är uppbyggt, att vi har F-skatt sam när vi bildades och hur många anställda vi har.

Företaget Strykfritt AB bildades 2005 (2009 övergick man i bolagsform) och har idag 80 anställda och en omsättning på över 25 miljoner kronor årligen.

Vi är ett stort och stabilt företag som sedan starten jobbat mycket med arbetsmiljö, säkerhet och trygghet för våra anställda.

Varför är det viktigt att veta vem man samarbetar med?

Tänk på att du faktiskt släpper in någon i ditt hem. Något kan gå fel och då är det bra att ha en partner som har det ekonomiska resurserna att hjälpa dig. Som du kan lita på och känna dig trygg med.

Kreditbetyget vi fått från UC bygger på information som kommer från officiella källor som till exempel Kronofogden, Bolagsverket och Skatteverket.

Inga subjektiva bedömningar (t ex uttalanden från oss som ägare) ligger till grund utan är helt beräknat på officiell fakta. Det är en enorm trygghet för dig som kund.