Du har nu kanske äntligen tagit klivet fullt ut och och seriöst börjat fundera på städhjälp så här mer strukturerat eller så kanske du inte är helt nöjd med ditt existerande städföretag.

Oberoende vad det beror på så har du hamnar rätt. Vi har inte många sekunder på oss att förklara varför vi tycker som vi gör så låt oss direkt börja säga vem vi är, hur vi arbetar och fördelarna med att välja oss.

Först och främst handlar det om

  • trygghet
  • tydlig prissättning
  • fasta rutiner 
  • nöjd samt engagerad personal

 

Sedan 2005 har vi hjälp tusentals kunder med hemstädning och idag är vi experter på städhjälp i privata hem. Vår arbetsstyrka består av cirka 80 anställda som hjälper dig med din städning till ett fast pris som redovisas i ett mycket tydligt timpris.

  • Självklart får du en egen städerska och kontaktperson på en gång

Vi har ett supererbjudande som ger dig en provstädning för 95 kr i timmen och skulle du vara nöjd har du fortsatt städning för 159 kr per timme om du väljer ha städhjälp från oss tidigt i veckan.

Förutom ett bra pris har du också bra villkor, ingen uppsägningstid. fria avbokningar, inga extra kostnader i form av resekostnad och inställelseavgifter.

Vi tål att jämföras. Och gör gärna detta ordentligt. Många lockas av erbjudanden där priset redovisas per städtillfälle. Men kvalitén på städningen kan variera stort. Ett städtillfälle som tar 4 timmar håller en annorlunda standard än ett som tar 3 timmar. Fast priset kan vara detsamma.

Så titta gärna vad du får när du beställer en städtjänst – och tycker du att vårt erbjudande känns lockande är det bara att höra av sig.

 

Det här erbjuder vi kortfattat:

 

Boka din provstädning nu

Boka en provstädning för endast 95kr/h. Ingen bindningstid och inga dolda avgifter.

Boka nu