Strykfritt AB – Stockholms trevligaste städhjälp!

Strykfritt AB började erbjuda städhjälp i Stockholm år 2005 och tack vare ett stort fokus på kvalité och kompetent personal har företaget behållit fler kunder från starten. Även flera av de anställda har varit med från 2005. Idag hjälper Strykfritt ca 2000 privatkunder med hemstädning runt om i Stockholm.

År 2009 övergick företaget till aktiebolag och idag omsätter man över 20 miljoner kronor och har drygt 80 personer anställda.

All städpersonal är anställda av Strykfritt och kunden har alltid samma städpersonal som kommer och städar i hemmet. Detta ger en trygghet för kunderna då de vet att man skapar en långsiktig städtjänst som gynnar bägge parter i längden. Att ha samma personal som kommer varje gång ger även bättre kvalité i längden.

Fokus på hemstädning på abonnemang

Boka städningTill skillnad mot många andra städföretag i Stockholm har Strykfritt valt att enbart fokusera på hemstädning och övriga hushållsnära tjänster som utförs i samband med städningen. Detta exempelvis att hjälpa till med att stryka, diska m.m. Genom att hålla ett fokus på enbart dessa tjänster kan kvalitén hållas hög samtidigt som priset hålls lågt. Det har resulterat i att företaget idag kan erbjuda en av Stockholms mest prisvärda och flexibla städtjänster.

Företaget erbjuder även enbart städhjälp i abonnemangsform. Genom det kan både kunder och städföretaget planera städningen tydligare vilket även det är en av nycklarna till att hålla nere priset.

Affärsidé

Barnen ska hämtas på dagis och skola, maten ska lagas och bilen ska tvättas… Listan kan göras lång på vardagssysslor som ska utföras varje vecka. Varför inte underlätta vardagen genom att anlita hjälp med hemstädningen och därmed komma hem till ett färdigstädat hem några gånger per månad. En enkel och billig väg att gå för att underlätta ”livspusslet”. Prioritera det du tycker är viktigt i livet – så hjälper vi till med resten.

”Strykfritt AB erbjuder trygg städhjälp till Stockholms trevligaste pris med det mest flexibla och kundvänliga städabonnemanget som finns på marknaden”

Håller du med? Är det Stockholms trevligaste och mest flexibla städföretag? Testa själv till reducerat pris. Fram till nyår 2015 får alla som bokar hemstädning detta för enbart 95kr timmen.

Räkna ut ditt pris på hemstädning på vår förstasida www.strykfritt.se eller gör en intresseanmälan på en provstädning direkt här nedanför.

Boka din provstädning nu

Boka en provstädning för endast 95kr/h. Ingen bindningstid och inga dolda avgifter.

Boka nu