Det är städstart för nästan alla privatkunder onsdag 1:a augusti.

Observera att vi då har vecka 31 och alla kunder (varannan vecka kunder) som har städhjälp ojämna veckor får sin städstart här.

Kom ihåg att dag samt veckoindelningen består under hela året för alla kunder! Har du haft städning på exempelvis onsdagar ojämna veckor innan semestern har du det nu också.

Det är mycket lätt att få reda på vad för vecka man är indelad i. Det är bara titta på senaste fakturan och ta ett ordinarie städtillfälle på den fakturan och se under vilken vecka den städningen var utförd på.

Är det en ojämn vecka så kommer du få hjälp redan vecka 31 om du har städning på onsdagar, torsdagar eller fredagar. Har du haft städning på jämna veckor så får du hjälp först under vecka 32.

Självklart gäller städstarten inte kunder som redan hört av sig till sin arbetsledare och avtalat något annat. Har man bestämt något med sin arbetsledare är det detta som gäller.

Är det några som helst oklarheter när du sätter igång med din städning – Hör av dig till oss. Direktkontakt till din arbetsledare hittar du under denna länk:

Kundtjänst & Kontakt