Som ni vet jobbar vi veckan ut (vecka 26) för att sedan ha en semesterpaus i städningen från 1 juli.

  • För nya kunder 

Vår kundtjänst har öppet varje dag men bara en arbetsledare finns på plats. Det gör att alla bokningar/frågor/synpunkter och annat tas hand om nästan direkt.

Behöver du kontaktuppgifter så finns det här: – https://strykfritt.se/kontakt/kundtjanst/

Vid provstädningar som önskas i juli.

Du kommer få ett tidsförslag på en provstädningstid. Kan vi inte ställa upp i juli hittar vi en tid i början av augusti. Vi har garanterat koll på din intresseanmälan men har ganska många städhjälpare på semester under juli och det gör att en del kunder kan få vänta någon vecka på sin provstädning. Hoppas på överseende.

  • För befintliga kunder
 

Tusen tack för en härlig vår och på återseende inom kort. Några småpunkter om du är osäker på något.

  • Juli (stängt hela månaden – gäller privatkunder, ej företagskunder)
    Sommarledighet – Sista städdag lördag 29 juni. Stängt från och med måndag 1 juli t.o.m onsdag 31 juli. Här har alla kunder sina städabonnemang frysta (behöver inte använda sina avbokningar). Våra anställdas semester förläggs till juli för att det gynnar våra kunder mest. Trots allt är juli den månaden flest önskar vara lediga och ledigheten i juli gör att kunderna slipper fler avbrott under resterande året då alla tar ut sin ledighet här.
  • Augusti (öppnar igen)
    Alla anställda börjar jobba från och med torsdag 1 augusti. Det är vecka 31. Har du som kund städning torsdagar och fredagar varje vecka eller varannan vecka ojämna veckor får du din städstart här. Tänk på att veckoindelningen består alltid efter varje uppehåll vi har. Så kolla gärna på den senaste fakturan för att se om du är ”ojämn veckokund” eller en ”jämn veckokund” 😉

Ha nu en jättetrevlig sommar önskar hela personalen på Strykfritt AB