Information gällande priser på våra städpaket och villkor kring dessa.

Framtagandet av den nya paketen har inneburit mycket jobb men vi har också inte kunnat förutse alla problem och frågor som framkommit när dessa har presenterats. Vi ber om ursäkt för detta.

Varför paketen införts har främst att göra med att göra ett mer stabilt arbetsschema för våra anställda. Förut när priserna låg på samma nivå  under hela veckan var det många kunder som ställde sig frågan varför välja måndag när fredagen kostar lika mycket. Det skapade flaskhalsar och stora luckor som påverkade vår med främst våra anställdas inkomster.

Vi valde då att införa en strategi byggt på att kunder får välja vad som är viktigt för dem och det som är mest populärt och mest attraktivt tar vi ett högre timpris för. Vill man ha de bästa dagarna och mest flexibla avbokningsmöjligheterna betalar man mer. Fokuserar man mer på pris och anser att man inte har hemstädning för att boka av tar man ett annat paket.

Visst har en del kunder hamnat i kläm när det gäller indelningen av dagar. En populär städerska har ju väldigt få lediga tider. Så vi vet om att alla inte kunnat byta dag för att få ett lägre pris.  Vi hörde precis samma sak när priserna var samma under hela veckan. Då fick jag frågan varför jag som kund ska betala samma pris för måndag som fredag – jag borde få rabatt eller byta nu.

Det är en viss orättvisa i det hela men vi gör allt för att lösa detta så gott det går. Det går inte kanske direkt men vi ska göra allt för att hitta en tid på en dag som får ner ert timpris. Säg bara detta till er arbetsledare så ska hon göra allt för att försöka lösa detta åt er.

Vi har 3 olika städpaket. Här är en beskrivning av dem.

Alla som inte valt paket ännu har sats på paket premium. Man har då kvar 2 kostnadsfria avbokningar per halvår och har den dag i veckan man önskar (om er städerska har ledig tid på den dag ni önskar, annars kan man om man vill byta städerska).

Paket Saver från 159 kr/tim - OBS! Gäller bara nya kunder under en 6 månader.

Ett paket för den prismedvetne kunden som söker marknadens trevligaste hemstädning till ett mycket lågt pris. Kunden är medveten om att abonnemanget Saver är mindre flexibelt än det andra abonnemangen gällande avbokningar och val av dagar i veckan där städning ska ske.

 • Gäller hemstädning varje eller varannan vecka på måndag eller tisdag
 • Städtillfällen går ej att boka av
 • Priset på 159 kr/tim gäller uppdrag på 4 timmar eller mer.
 • Priset för 3 timmar är 179 kr/tim.
 • Priset för 2 timmar är 199 kr/tim.

(Städpaketen gäller inte för engångsstädningar, flytt eller byggstädningar, ej heller för extratjänster som fönsterputs och gäller för städfrekvenser minst varannan vecka i ett städabonnemang)

*Paket Saver gäller bara nya kunder och under de första 6 månaderna för att sedan övergå till paket Basic.

Paket Basic från 169 kr/tim

Ett paket för den prismedvetne kunden som söker marknadens trevligaste hemstädning till ett lågt pris. Kunden är medveten om att abonnemanget Basic är mindre flexibelt än Premium´gällande avbokningar och val av dagar i veckan där städning ska ske.

 • Gäller hemstädning varje eller varannan vecka på måndag, tisdag eller onsdag
 • Städtillfällen går att boka av 1 gång per halvår
 • Priset på 169 kr/tim gäller uppdrag på 4 timmar eller mer
 • Priset för 3 timmar är 189 kr/tim
 • priset för 2 timmar är 209 kr/tim

(Städpaketen gäller inte för engångsstädningar, flytt eller byggstädningar, ej heller för extratjänster som fönsterputs och gäller för städfrekvenser minst varannan vecka i ett städabonnemang)

Paket Premium från 179 kr/tim

Ett paket för den kräsne kunden som önskar stor flexibilitet men önskar samtidigt marknadens trevligaste hemstädning till ett bra pris. Abonnemanget Premium är mycket mer flexibelt än de andra paketen gällande avbokningar och val av dagar i veckan där städning ska ske.

 • Gäller hemstädning varje eller varannan vecka torsdag och fredag men även valfri dag i veckan
 • Städtillfällen går att boka av 2 gånger per halvår
 • Priset på 179 kr/tim gäller uppdrag på 4 timmar eller mer.
 • Priset för 3 timmar är 199 kr/tim och priset för 2 timmar är 219 kr/tim.

(Städpaketen gäller inte för engångsstädningar, flytt eller byggstädningar, ej heller för extratjänster som fönsterputs och gäller för städfrekvenser minst varannan vecka i ett städabonnemang)