Strykfritt AB har som vanligt sommarstängt under juli.

  • Sista städdag är lördag 30 juni.
  • Sedan är det stängt från söndagen 1 juli t.o.m tisdag 31 juli.
  • Städstart onsdag 1 augusti vecka 31

 

Under juli har alla kunder sina städabonnemang frysta (behöver inte använda sina avbokningar). Städning utförs bara till privatkunder som hört av sig i god tid (31 maj) och bett få städning under juli och städpersonal finns att tillgå.

Det går bra att fråga om möjligheten till sommarstädning även nu men ha i åtanken att semestrar är något man planerar några månader i förväg. Det kan dock finnas personalresurser på plats som kan ha lediga luckor i sina scheman, så hör dig för med din arbetsledare om intresse för sommarstädning finns.

Varför vi passar på att ha sommarstängt i juli är av två orsaker. Många kunder är bortresta. Då passar vi också på att låta personalen vara ledig. På så sätt blir det inte lika många avbrott senare i höst då alla använt upp sin semester.

Lösningen med sommarstängt är därför bra för oss alla. Men vi beklagar självklart att vi inte kan hjälpa dem som önskar hjälp även under sommaren. Jag tror dock alla vet om att man måste vila upp sig någon gång och semester ska alla ha, då tycker vi det är klokt att lägga den där våra kunder är mest lediga.

Städstart i augusti

Städstart alla kunder onsdag 1 augusti.

Observera att vi då har vecka 31 och alla kunder (varannan vecka kunder) som har städhjälp ojämna veckor får sin städstart här.

Kom ihåg att veckoindelningen består under hela året för alla kunder! Har du haft städning på ojämna veckor innan semestern har du det nu också.

Det är mycket lätt att få reda på vad för vecka man är indelad i. Det är bara titta på senaste fakturan och ta ett ordinarie städtillfälle på den fakturan och se vilken vecka den var utförd. Är det en ojämn vecka så kommer du få hjälp redan första veckan i augusti, (om det inte är måndag, tisdag då vi fortfarande har juli och stängt), har du haft städning på jämna veckor så får du hjälp först under vecka 32.

Är det några som helst oklarheter när du sätter igång med din städning – Hör av dig till oss på info@strykfritt.se så berättar vi när din hemstädning startar.

Ha ett soligt och trevligt sommaruppehåll!