Påsken är här och då blir den en kort paus för en del i er hemstädning ;-)…

Redan på torsdagen jobbar många halvdag – inte vi dock!

Vi jobbar som vanligt och har endast stängt det röda dagarna i kalendern. Så långfredagen 14 april och måndagen 17 april, annandag påsk har vi stängt.

Kunder som har städning varannan vecka behåller sin städning efter upplägget jämna och ojämna veckor. Det är med andra ord inga byten på veckoindelningen som görs utan alla kunder behåller sina städveckor som alltid efter uppehåll och semester.

Skulle ni önska få mer städning då en del kan känna sig drabbade av att en städomgång faller bort tar ni kontakt med er arbetsledare. Alla direkt nummer och e-postadresser, om ni inte redan har dem, finns på vår hemsida under kontaktfliken – länk

Glad påsk på er önskar hela Strykfritt AB!

OBS! Tänk på att vi snart har första maj, som också är en måndag i en jämn vecka. Hör med er arbetsledare om hur det ser ut för er. En del tjejer jobbar men vi vet inte hur många. Eftersom det är två måndagar i rad som faller bort för kunder som har städning jämna veckor kan det vara klokt att så fort som möjligt lägga upp det tillfälliga schemat som kan behövas för en del.

Länk till nyhetsbrev som du kan skriva upp dig på – Nyhetsbrev Strykfritt AB – Städhjälp Stockholm