Stockholms trevligaste städning - sägs det

Men påstår inte många det? Läs gärna vad andra kunder säger om oss. Vad det tycker om, vad det tycker är mindre bra. Ärliga och uppriktiga recensioner som är gjorda av verifierade kunder som faktiskt använt vår tjänst

Strykfritt AB experter på professionell lokalvård och våra 80 anställda hjälper idag cirka 2000 kunder i månaden med allt från städhjälp i hemmet till kontorsstädning, avancerad golvvård, fastighetsskötsel och mattvätt.

Strykfritt AB har en gedigen ekonomi (högt kreditbetyg via UC) samt flera ISO certifieringar, bland annat för ett mycket starkt miljöfokus. Våra utmärkelser gör att du vet om att vi är en trygg partner att samarbeta med.

Rekommenderad städfirma* av våra kunder i Stockholm för vår städhjälp!

Fler kundrekommendationer

“När vi kommer hem efter att Strykfritt har varit där så är det som att kliva in i ett hotellrum. För vår familj är Strykfritt inte bara en life-saver, men ger oss mer tid tillsammans som familj. Lördagar är inte längre en städdag, där en är hemma och städar, utan en dag vi som familj kan umgås och mysa.”
kund
Synve – Sundbyberg – Kund sedan 2014
“Sen jag anlitade Strykfritt för första gången så har jag fått mer fritid och mindre stress om hem-miljön.
Nu kan jag ägna mig åt mycket olika aktiviteter så som att ta en promenad med min familj och vår hund.”
kund
Cathrine – Älvsjö – Kund sedan 2011

Strykfritt AB Städhjälp Stockholm är/har

Strykfritt AB Städhjälp Stockholm – Stockholms tryggaste hemstädning!

Genomarbetade rutiner I Trygga nyckellösningar I Gedigna försäkringar I Miljö samt kvalitetscertifiering I God ekonomi

0
Antal månadskunder
1990
Etablerat år
20 milj
Årlig omsättning
0
Antal anställda

Varför välja Strykfritt AB som städföretag?

Lågt fast pris och flexibilitet

Lite kort kan man säga att kombinationen av marknadens trevligaste pris och mest flexibla städabonnemnang gör att kunderna väljer oss.

Ingen gillar långa abonnemang och extrakostnader i form av olika tillägg.

Hos Strykfritt AB är du kund hur länge du vill och slipper betala vid avbokningar*, ändringar* och under semestrar. Flexibelt och prisvärt med andra ord!

Och med hög service och kvalitetskänsla.

Etablerat 2005 – 14 år på marknaden.

Strykfritt AB bildades 2005 och drivs sedan 2009 som aktiebolag. Med tusentals nöjda kunder erbjuder vi Stockholms trevligaste städhjälp. 

Behöver du regelbunden städhjälp har du hamnar rätt.

Strykfritt AB erbjuder en städtjänst där vi tar hand om allt som har med städning att göra i ert hem eller i era lokaler. 

Längs upp i huvudmenyn finner du alltid en uppdaterad lista som tar upp alla våra tjänster.

Vi erbjuder en tjänst som kan anpassas till alla behov och alla kunder. Det mesta av punkterna ingår i vår städtjänst utan extra kostnad. (Om städtiden tillåter detta). 

Inga bindningstider finns på de flesta av våra tjänster.

Vi har inga långa avtal, inga konstiga upplägg. Vi erbjuder städning hos dig/er med en och samma städhjälpare under hela vårt uppdrag. Vi har tydliga och klara rutiner för er som gör städningen effektiv och levererar ett bra resultat.

Våra städmedarbetare har mycket god kunskap och kompetens. Strykfritt AB är experter på städhjälp och har sedan 2005 hjälp tusentals kunder genom att leverera Stockholms bästa hemstädning och företagsstädning / kontorsstädning.

Klara och fasta rutiner – egen städhjälpare

Egen städhjälpare och egen kontaktperson gör att dina önskemål och behov bearbetas på ett effektivt sätt. Det återspeglas sedan vårt i samarbete.

Fasta rutiner och tydliga mål skapar en standard som du kan lita på då alla inom bolaget känner till dina önskemål. Lätt och bekvämt. Tryggt och säkert. Med en fast städhjälpare får du den trygghet och den effektivitet i tjänsten du förtjänar. 

Vi lämnar inget åt slumpen och anpassar oss till dina krav. Alla dina synpunkter och instruktioner tas tillvara på och din städhjälpare lär sig direkt vad du förväntar dig. Fortlöpande instruktioner tas snabbt tillvara på och du kan vara helt säker på att din städhjälpare utför det du vill på ett sätt som du önskar under hela uppdragstiden.

Din trygghet och säkerhet är A och O

Strykfritt AB arbetar bara med fasta egna städmedarbetare anställda hos oss. Det ger den kontinuitet och trygghet som kunden önskar. 

Vår personal trivs hos oss och det resulterar i en låg personalomsättning. Vi satsar mycket på kompetens och utbildning inom bolaget och har marknadens bästa löner för våra anställda. Vi tror att nyckeln till framgång är att ha kvar, vidareutbilda och behålla sina anställda då detta skapar kontinuitet och trygghet i uppdragen och är det som våra kunder uppskattar mest.

Självklart stannar inte vårt trygghetsarbete här utan trots ett stort tillit till vår personal så har vi mycket fasta och tydliga rutiner där vi jobbar kontinuerligt med säkerhet runt lås samt nyckellösningar och annan känslig information som våra medarbetare får ta del av.

Varje anställd ger oss rätten att kontinuerligt kontrolleras mot brottsregister och anmärkningsregister (UC) samt att vi även har rätt att drogtesta vår personal.