Missnöje vid städning.

Kontakta din arbetsledare och framför gärna din feedback i form av klagomål , frågor eller upplysningar. Tänk att vara så tydlig som möjligt. Undvik att ringa in då arbetsledaren har svårt att ge några bra svar innan hon tittat upp vad som hänt med t.e.x städpersonalen. När du skickar din arbetsledare ett mail som var gärna så informativ som möjligt.

Istället för att skriva att sovrummet var dåligt städat kan man kanske skriva att golvet i barnens sovrum på övre våningen var varken dammsuget eller våttorkat.

Rapportera in en skada

Om det har hänt en olycka i ditt hem så kontakta oss direkt! Vi kommer göra allt för att hjälpa till och/eller förklara vad som hänt. Tänk dock på att reklamationsavdelningen inte har telefonsupport utan alla skador måste rapporteras in via ett skadeformulär online här på sidan. Har du några frågor innan du fyller i formuläret så maila oss på info@strykfritt.se
Reklamationsavdelningen har bara mail-support för att jobba så effektivt som möjligt. Vid varje skada måste ganska mycket saker kontrolleras och undersökas. Det är flera personer som Strykfritt AB måste prata med. Så för att på ett effektivt sätt fastställa vad som hänt och fram för allt – hitta en bra lösning – ber vi dig som kund att fylla i skadeanmälan här online. (längs ner på sidan i länken)

Akut skada – larm, lås, vatten och elskador.

Har det hänt något som är mycket akut och inte kan vänta, kontakta din arbetsledare på direktnummer som du hittar här. Denna person nås även kvällstid men kunden måste då skicka ett sms med info om akut skada. Arbetsledaren ringer upp direkt.

Direktkontakt Arbetsledare – Länk

Reklamationsblankett skada via Google Forms – Fylles i online

Bildspel på hur du fyller i blanketten hittar du om du klickar på den här länken!

Samma bildspel i PDF finns genom att klicka här

 

Blanketten bör du ser online direkt nedanför. Gör du inte det försök med en annan webbläsare, Chrome, Safari eller Firefox rekommenderas.