Städstart med hemstädningen 2017-08-01

28 juli, 2017

Snart sätter vi igång med hemstädningen igen!

Välkommen tillbaka för en ny höst med hemstädning från Strykfritt AB ;-)

Hoppas du haft en trevlig och lugn sommar. Den är inte slut än (hoppas vi ;-)..) men redan nu är det dags att planera inför städsäsong höst!

Vi sätter igång med hemstädningen tisdagen den 1:a augusti, vecka 31, en ojämn vecka – gäller alla kunder

Håll gärna koll på veckoindelningen så allt blir rätt! Har du haft städhjälp på ojämna veckor innan semestern har du det nu också.

Det är mycket lätt att få reda på vad för vecka man är indelad i. Det är bara titta på senaste fakturan och ta ett ordinarie städtillfälle på den fakturan och se vilken vecka den var utförd.

Är det en ojämn vecka så kommer du få hjälp med städningen redan första veckan i augusti, dvs nästa vecka (om det inte är måndag, då vi fortfarande har juli och stängt), har du haft städning på jämna veckor så får du hjälp först om cirka 10 dagar räknat från idag, dvs under vecka 32.

Är det några som helst oklarheter när du sätter igång med din hemstädning?

Hör av dig till oss på info@strykfritt.se så berättar vi när din hemstädning startar.

OBS! Kom ihåg att du från och med 1 augusti igen har två avgiftsfria avbokningar under hösten och fram till nyår. Dock ska du höra av dig i tid för att få avbokningen kostnadsfri (3 dagar i förväg).

Många har ledigt i augusti och vi är glada att våra kunder har den möjligheten men glöm inte att ni har ett städabonnemang som löper på som vanligt från och med 1 augusti. Har du hört av dig till din arbetsledare om eventuell ledighet under augusti är det bra. Vill du vara ledig så förstår vi detta. Men glöm inte meddela detta i tid om du inte redan gjort det och planerar att vara borta.

Maila bara din arbetsledare eller info@strykfritt.se vid frågor eller avbokningsönskemål.

Välkomna tillbaka efter sommaruppehållet! Det ska bli kul att återigen kunna hjälpa er med er hemstädning efter vårt korta uppehåll.


Länk till nyhetsbrevet – Städstart med din hemstädning 1 augusti efter sommaruppehållet.