Hemstädning i Solna

Hemstädning till branschens bästa priser!

Letar du efter prisvärd hemstädning i Solna? Då har du hittat rätt! Många upplever idag att de inte hinner med allt som behöver göras i hemmet för att få ihop vardagen. Just hemstädning är för många en sådan syssla som man gärna slipper. Här kan vi hjälpa till. Strykfritt erbjuder en säker och bra städtjänst till branschen bästa priser.

Våra abonnemang har fast timpris från 169 kr och inga övriga kostnader tillkommer för hemstädning hos dig i Solna. Vi har dessutom inga bindningstider och du kan även prova oss innan du bestämmer dig. Det första städtillfället får du till vårt förmånliga prova-på-pris 95 kr/tim. Givetvis är provstädning helt och hållet utan några förbindelser. Om du är intresserad och vill boka en hemstädning i Solna fyller du enkelt i vårt formulär så kontaktar vi dig.

Välkommen!

solna-städ
solna-städ

Trygg & flexibel hemstädning

Vi på Strykfritt är experter på hemstädning och vi har den erfarenhet som krävs för att tillgodose våra kunder en flexibel och trygg städtjänst. När du tecknar städabonnemang utgår vi alltid från dina behov och önskemål för att skapa en personlig och bra service som passar just dig. En annan fördel med Strykfritt AB är att vi har funnits länge och att många av de 80 medarbetare som jobbar hos oss har varit med från början. Du blir tilldelad en personlig kontakt på företaget och får också en personlig städmedarbetare vilket skapar trygghet för dig då du känner till och litar på den som kommer och städar ditt hem. Vi är nämligen av den uppfattningen att en personlig kontaktperson och städmedarbetare ger bättre kvalitet i längden.

Kom igång med din städtjänst i några enkla steg –

  • Beställning av hemstädning – du fyller i dina uppgifter här på hemsidan.
  • Bekräftelse – vi hör av oss till dig, bekräftar beställningen med en tid som passar.
  • Genomgång – vid provstädningen besöker en arbetsledare och din personliga städare ditt hem, här får du möjlighet att själv forma tjänsten efter dina behov.
  • Städning – när genomgången är klar sätter vi igång att städa.
  • Utvärdering – när städningen är färdig avgör du om du är intresserad av låta oss fortsätta städa ditt hem. Ge oss ett svar via telefon eller mail inom några dagar.

Välkommen till oss när du vill beställa hemstädning i Solna!

hemstädning
hemstädning