Hemstädning till branschens bästa priser!

Letar du efter prisvärd hemstädning i Solna? Då har du hittat rätt! Många upplever idag att de inte hinner med allt som behöver göras i hemmet för att få ihop vardagen. Just städning är för många en sådan syssla som man gärna slipper. Här kan vi hjälpa till. Strykfritt erbjuder en säker och bra hemstädning till branschen bästa priser.

Våra abonnemang har fast timpris från 145 kr och inga övriga kostnader tillkommer för hemstädning hos dig i Solna. Vi har dessutom inga bindningstider och du kan även prova oss innan du bestämmer dig. Det första städtillfället får du till vårt förmånliga prova-på-pris 95 kr/tim. Givetvis är provstädning helt och hållet utan några förbindelser. Om du är intresserad och vill boka en hemstädning i Solna fyller du enkelt i vårt formulär så kontaktar vi dig. Välkommen!

Trygg & flexibel hemstädningstädning i Solna

Vi på Strykfritt är experter på hemstädning och vi har den erfarenhet som krävs för att tillgodose våra kunder en flexibel och trygg städning. När du tecknar städabonnemang utgår vi alltid från dina behov och önskemål för att skapa en personlig och bra service som passar just dig. En annan fördel med Stryckfritt är att vi har funnits länge och att många av de 80 medarbetare som jobbar hos oss har varit med från början. Du blir tilldelad en personlig kontakt på företaget och får också en personlig städare vilket skapar trygghet för dig då du känner till och litar på den som kommer och städar ditt hem. Vi är nämligen av den uppfattningen att en personlig städare ger bättre kvalitet i längden.

Kom igång med din städning i Solna:

  • Beställning – du fyller i dina uppgifter här på hemsidan.
  • Bekräftelse – vi hör av oss till dig, bekräftar beställningen med en tid som passar.
  • Genomgång – vid provstädningen besöker en arbetsledare och din personliga städare ditt hem, här får du möjlighet att själv forma tjänsten efter dina behov.
  • Städning – när genomgången är klar sätter vi igång att städa.
  • Utvärdering – när städningen är färdig avgör du om du är intresserad av låta oss fortsätta städa ditt hem. Ge oss ett svar via telefon eller mail inom några dagar.

Välkommen till oss när du vill beställa hemstädning i Solna!

Städning för dig i Solna

Nyckelord:
Hemstädning Städning Solna

Boka din provstädning nu

Boka en provstädning för endast 95kr/h. Ingen bindningstid och inga dolda avgifter.

Boka nu