Hemstädning på Lidingö

För dig på Lidingö

Idag hjälper vi över 2 000 hushåll i Stockholm och på Lidingö med de vardagssysslor som våra kunder upplever att de inte har tid eller lust att utföra själva. För oss är det ett rent nöje!

Lidingös billigaste provstädning

På Strykfritt arbetar kunnig personal som är lyhörda för dina önskemål och våra städabonnemang har ingen bindningstid. Dessutom kan du testa våra tjänster till ett förmånligt prova-på-pris på 95kr/tim innan du bestämmer dig för att teckna ett abonnemang på hemstädning. Givetvis är provstädning helt och hållet utan förbindelser. Om du är intresserad och vill boka hemstädning på Lidingö kan du enkelt fylla i vårt formulär eller kontakta oss direkt via telefon.

Boka städning i ditt hem på Lidingö – alltid på dina villkor

Hos oss på Strykfritt får du hemstädning som är anpassad dina behov och förutsättningar. När du tecknar abonnemang utformar vi tillsammans städningen utifrån dig och ditt hem. Du väljer själv hur ofta och hur mycket du vill ha städat och oavsett frekvens ser vi till att du får en bra service och ett rent hem.

Allt du behöver göra är att kontakta oss genom att fylla i dina uppgifter här på hemsidan. Sedan hör vi av oss för att boka in en tid för din provstädning. När städningen är färdig avgör du om du är intresserad av låta oss fortsätta städa ditt hem.

Boka din förutsättningslösa provstädning på Lidingö redan idag. Välkommen!