Hemstäd i Huddinge

Sedan starten 2005 har vi på Strykfritt underlättat för mängder av hushåll genom att erbjuda hemstäd till rimliga priser utan långa bindningstider. Idag hjälper vi över 2 000 hushåll över hela Stockholm till en renare vardag.

hemstäd
hemstäd

Boka hemstäd på prov

Är du intresserad av en provstädning i ditt hem? Första gången du får besök av oss på Strykfritt får du hemstäd till vårt förmånliga prova-på-pris 95 kr/tim. Givetvis är provstädning helt och hållet utan förbindelser. Om du är intresserad och vill boka en upp vår städtjänst i Huddinge kan du enkelt fylla i vårt formulär eller kontakta oss direkt via telefon så bestämmer vi en dag & tid för första hemstädtillfället.

Huddinges bästa hemstäd

Vi månar om dig som kund och vi vet att olika hushåll har olika prioriteringar även när det gäller städning. För att ge dig så bra service som möjligt ser vi därför till att anpassa hemstädningen efter de förutsättningar och behov som finns för att du enklare ska få ihop ditt livspussel. När du tecknar abonnemang för hemstädning väljer du hur ofta och vad du vill ha städat. Alltid på dina villkor!

hemstäd-huddinge
hemstäd-huddinge

Boka hemstäd – så här går det till:

  • Beställning – du fyller i dina uppgifter här på hemsidan.
  • Bekräftelse – vi hör av oss till dig, bekräftar beställningen med en tid som passar.
  • Genomgång – vid provstädningen besöker en arbetsledare och din personliga städare ditt hem, här får du möjlighet att själv forma tjänsten efter dina behov.
  • Städning – när genomgången är klar sätter vi igång att städa.
  • Utvärdering – när städningen är färdig avgör du om du är intresserad av låta oss fortsätta städa ditt hem. Ge oss ett svar via telefon eller mail inom några dagar.