fbpx

En rejäl storstädning gör ditt hem skinande rent

En ordentlig storstädning kan göra underverk för känslan i ditt hem. Att städa noggrant så att varje vrå blir fräsch och skinande ren kan få hela hemmet att kännas som nytt. Och om det var länge sedan du storstädade kan du till och med komma att bli överraskad av hur fint det visade sig att du faktiskt bor. Att storstäda kan jämföras med att lyfta ett hem till sin fulla potential.

En rejäl storstädning gör ditt hem skinande rent

Allt som ingår i en rejäl storstädning

Men vad ingår i en storstädning egentligen? En storstädning är ju inte bara en vanlig städning där man dammar, dammsuger och moppar golven. När man storstädar går man betydligt mer grundligt till väga, och gör en djupdykning också i de små skrymslen i hemmet som annars ofta blir förbisedda. Till exempel kan följande moment ingå i en storstädning:

  • Rengöring av väggar och lister
  • Skrubbning av ingrodd smuts i kaklet i kök och badrum
  • Utrensning och rengöring av kylskåp, frys och skafferi
  • Damning och rengöring av lampor, takfläktar och ventiler
  • Tvätt av gardiner och mattor
  • Rengöring under och bakom vitvaror och större möbler som ex. bokhyllor

Med andra ord är det en hel del som ingår i en riktig storstädning. Det är också därför som resultatet kan framstå som så slående. En riktigt noggrann städning av hemmet kan ge dig den där nya, fräscha känslan som det hade när du flyttade in. Det kan dessutom hjälpa till att förbättra luftkvaliteten i ditt hem. För dig som är allergiker eller astmatiker rekommenderas det att se till att storstäda ditt hem regelbundet, eftersom ett rent hem ofta lindrar den typen av besvär.

Ta hjälp med storstädning mitt i livspusslet

Att en storstädning kan göra underverk för ett hem är nog de flesta överens om. Resultatet av storstädningen är högt uppe på önskelistan för många människor, särskilt barnfamiljer där ordningen, redan och renheten i hemmet ofta är en ständig källa till stress. Men hur ska man egentligen hinna med alla de moment som ingår i en storstädning? Hur ska man hinna storstäda mitt i livspusslet?

Som tur är behöver du inte hinna med att storstäda för att kunna njuta av resultatet av en riktigt ordentlig storstädning. Med hjälp från oss på Strykfritt kan du få ett dammfritt och noggrant rengjort hem närhelst du behöver. Kanske vill du kunna gå på julledighet eller semester utan att behöva lägga din första lediga vecka på att få hemmet i det fina skick du vill ha det i? Det fixar vi.

Hos Strykfritt arbetar ett kvalificerat team på 80 medarbetare som är beredda att rulla upp ärmarna och hugga tag i all den där grovstädningen du själv inte hinner med i vardagen. Vi vet att det kan vara nog så svårt att hinna med att städa ens veckovis, än mindre att klämma in en storstädning mellan fritidsaktiviteter, jobb och andra åtaganden. När du anlitar Strykfritt kan du vara trygg med att få ditt hem professionellt städat av fullt försäkrade städhjälpare till ett förmånligt pris.

FAQ

Kan man välja bort fönsterputs?

Om du inte önskar fönsterputs i samband med storstädning kan du enkelt välja bort detta. Du får då 10 % rabatt på ditt fasta pris.

Vad ingår i en storstädning?

När du beställer en komplett storstädning från Strykfritt ingår såväl fönsterputs som städmaterial och utrustning.

Vad kostar en storstädning?

Vi på Strykfritt erbjuder storstädning till förmånliga fasta priser. Priset står i relation till storleken på bostaden. Våra fasta priser för storstädning ligger mellan 2 390 kr (1–40 kvm) och 4 590 kr (131–149 kvm). För bostäder från 150 kvm och uppåt, kontakta oss för offert.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.