Boka provstädning för 95 kr/timme – Steg för steg

 

”Prova på” hemstädning

Det är skillnad på städfirma och städfirma. Inte bara gällande pris och avtal utan även i kvalité och bemötande. Strykfritt erbjuder därför ”Prova på” -städning som innebär att hemstädningen genomförs för enbart 95 kr/timmen första gången. Detta oavsett hur stort eller litet man bor. Självklart helt utan några bindande avtal. Sedan har du ett fast lågt pris från 159 kr beroende på städpaket. Läs mer här

 

Välj en tid och dag som passar

  • Vi har lediga städtider per omgående – även sent i veckan

Gå i genom med hela hushållet i lugn och ro vilka tider och dagar som skulle passa med hemstädning i er bostad. Kom ihåg att vi för er trygghet jobbar med samma personal på ett fast schema. Så ge lite extra tid på att välja en tid och dag som verkligen fungerar med ert hushållsschema.

 

Beställ provstädning utifrån dina önskemål

  • Börja med att fylla i formuläret längs ner på sidan för att berätta lite hur du önskar vi ska lägga upp hemstädningen hos dig.

Våra arbetsledare börjar direkt jobba med era önskemål och kommer skicka ut förslag via mail på önskat tid och dag på en provstädning utifrån era önskemål som vi fått via intresseanmälan.

Den arbetsledare som kontaktar dig gällande din hemstädning kommer bli din kontaktperson under hela din tid hos oss. När du är nöjd med den tid vi föreslår bokar vi in din önskade tid och dag för provstädning.

 

Bekräftelse på inbokad provstädning

  • Din arbetsledare väljer ut en medarbetare som kommer bli din fasta städerska.

Och skickar samtidigt ut en bekräftelse för provstädningen. Tänk på att provstädningen utfaller på samma tid och samma dag som din ordinarie städning om du väljer att fortsätta din städhjälp via oss.

 

Genomgång

  • Vid provtillfället kommer både städpersonal och en arbetsledare ut till kunden.

Kunden har då möjlighet i att i lugn och ro visa runt i hemmet och berätta vilka förväntningar man har, var städmaterial finns och vad städpersonalen bör fokusera extra på.

 

Utförandet av provstädningen

  • Direkt efter genomgången kommer städpersonal att påbörja städningen.

Exakt vad som ingår går att läsa om under menyn längs upp på sidan – Bli kund > Provstädning eller under denna länk

 

Utvärdering

  • Efter provstädningen bestämmer kunden om den vill fortsätta med städhjälp via oss.

Forsätter kunden med sin hemstädning så behåller han sin kontaktperson och sin städerska som kunden hade under provstädningen. Vill man avbryta samarbetet görs det enkelt via mail och det enda man betalar för är för provstädningen.

Boka provstädning

Boka din provstädning i tre enkla steg. Om du har några frågor vänligen kontakta oss eller gå in och titta under "Vanliga frågor".

Boka din provstädning nu

Boka en provstädning för endast 95kr/h. Ingen bindningstid och inga dolda avgifter.

Boka nu