Varför Strykfritt AB vid städhjälp?

Lite kort kan man säga att kombinationen av marknadens trevligaste pris och mest flexibla städabonnemnang gör att kunderna väljer oss.

Ingen gillar långa abonnemang och extrakostnader i form av olika tillägg. Hos Strykfritt AB är du kund hur länge du vill och slipper betala vid avbokningar*, ändringar* och under semestrar. Flexibelt och prisvärt med andra ord! Och med hög service och kvalitetskänsla.

* Avbokningar som är kostnadsfria är beroende på det städpaket du har. Har du det mest prisvärda är avbokningsmöjligheterna begränsade.

Det här erbjuder vi:

** Länk till UC-sigill som är ett bevis (alltid uppdaterat) på att Strykfritt AB är en mycket gediget företag med lång tid på marknaden och en mycket stabil ekonomi som gör att kunderna kan känna sig trygga och säkra.

 

Pris på hemstädning – en viktig fråga!

  • ”Prova på pris” för nya kunder – 95 kr/timme för din hemstädning.

Utbudet av städföretag som erbjuder städhjälp i Stockholm är stort. Men vi är så säkra på att du kommer uppskatta vår service att vi erbjuder därför alla nya kunder att prova på vår tjänst till kraftigt rabatterat pris. Alla som bokar i år får prova på hemstädning för enbart 95 kr timmen. Detta helt utan bindningstid eller uppsägningstid.

  • Tydliga priser på städhjälp

Strykfritt AB har endast ett fast timpris beroende på ditt städpaket. Inget annat tillkommer för din städhjälp via oss. Vi har dessutom inga bindningstider och lediga städtider omgående.

 

Är priset det viktigaste när du vill ha hjälp med din hemstädning?

Både jag och nej. Förutom pris så kanske man bör titta på villkor. Hur ser det ut med följande:

  • Uppsägningstider på din hemstädning
  • Avbokningsregler och kostnader för avbokning vid ett städtillfälle
  • Frågor gällande timpott ( En fast summa betalas till städföretaget som man sedan använder för att ”köpa” timmar.
  • Olika administrativa kostnader

Att sitta fast i långa avtal är aldrig bra. Hos Strykfritt AB har kunden inga bindningstider. Vi är säkra på att städningen hemma hos kunden genomförs på ett sätt som gör att kunderna vill försätta ha städhjälp via oss. Det ska inte vara avtalen som håller kunden kvar hos ett städföretag. Jämför oss gärna mot andra städbolag i Stockholm gällande denna punkt. Skulle någon kund mot förmodan vilja avsluta tjänsten har kunden endast 15 dagars uppsägningstid. Kortast i branschen! Vi jobbar inte heller med timpottar. Hos andra företag kan du betala för din avbokning fast du inte har städning. Det skapas en timpott som du får använda dig efter att du sagt upp abonnemanget. Så du är fast i samarbetet ett längre tag än du önskat.

 

Trygghet och stabilitet

  • Samma medarbetare varje gång vid hemstädning via Strykfritt AB

Genom att vi enbart fokuserar på städhjälp i abonnemang är det betydligt lättare att planera arbetet. Det medför att kunderna alltid får samma medarbetare som kommer och gör det fint vecka efter vecka. En trygghet som verkligen uppskattas av många. Detta inte minst eftersom medarbetarna då snabbt lär sig hur kunden vill ha det för att bli så nöjd som möjligt. Du har dessutom din egen kontaktperson på bolaget som du får från start. Så kommunikationen blir enkelt då den endast förs mellan tre personer – dig, städerskan och arbetsledaren – som blir din kontaktperson på bolaget.

 

Erfarenhet inom hemstädning

  • Strykfritt.se lanseras sin tjänster inom städhjälp redan 2005!

Strykfritt AB har hållit på med hemstädning i Stockholm sedan 2005. Först hade man verksamheten i en enskild firma för att sedan 2009 ta över hela verksamheten i ett aktiebolag. Strykfritt AB har idag en årsomsättning över 26 miljoner kronor och man har cirka 80 anställda som varje månad ombesörjer städning hos 2000 kunder. Strykfritt AB är experter på hemstädning och vi har erfarenhet som krävs för att veta vad kunderna efterfrågar. Flera av de 80 medarbetarna som jobbar hos oss har även varit med från början. Så det finns en stor kunskap och kompetens inom bolaget.

Boka din provstädning nu

Boka en provstädning för endast 95kr/h. Ingen bindningstid och inga dolda avgifter.

Boka nu