Kundrekommendationer städning

Höga betyg från kunderna när vi städar gör att vi anstränger oss mer.

Tusentals nöjda månadskunder sedan 2005

Stockholms trevligaste städning - sägs det?

Stockholms trevligaste städning enligt reoo.se. Många säger samma sak.

Vad utmärker Strykfritt?

Man jobbar på ett mycket flexibelt sätt utan bindningstider, långa avtal och bindande upplägg.

Man har förutom att satsa på kunderna också satsat på personalen. Låg personalomsättning har skapat långa samarbeten med trygga och fasta rutiner som många trivs med.

Bolaget har också känt att det är viktigt med bra försäkringar för arbetsstyrkan och kundens hem, samt trygga och genomarbetade rutiner för lås, larm och säkerhet och anställning.

Därför gillar kunderna oss och pratar gärna om det.

Ärliga och uppriktiga recensioner som är gjorda av verifierade kunder som faktiskt använt vår tjänst

Stockholms trevligaste städning enligt reoo.se. Många säger samma sak.

Vad utmärker Strykfritt?

Sedan starten 2005 har ägarna valt att växa organiskt och ta in, förstå samt bearbeta kundernas behov och önskemål.

Det har gjort att man jobbar på ett mycket flexibelt sätt utan bindningstider, långa avtal och bindande upplägg.

Det gör att man måste anstränga sig hela tiden. För blir kunden inte nöjd så är den inte kvar!

Man har förutom att satsa på kunderna också satsat på personalen. Låg personalomsättning har skapat långa samarbeten med trygga och fasta rutiner som många trivs med.

Bolaget har också känt att det är viktigt med bra försäkringar för arbetsstyrkan och kundens hem, samt trygga och genomarbetade rutiner för lås, larm och säkerhet och anställning.

Därför gillar kunderna oss! Det är riktigt trevligt!

Läs gärna vad andra kunder säger om oss. Vad det tycker om, vad det tycker är mindre bra. Ärliga och uppriktiga recensioner som är gjorda av verifierade kunder som faktiskt använt vår tjänst

Strykfritt AB experter på professionell lokalvård och våra 80 anställda hjälper idag cirka 2000 kunder i månaden med allt från städhjälp i hemmet till kontorsstädning, avancerad golvvård, fastighetsskötsel och matt-tvätt.

Strykfritt AB har en gedigen ekonomi (högt kreditbetyg via UC) samt flera ISO certifieringar, bland annat för ett mycket starkt miljöfokus. Våra utmärkelser gör att du vet om att vi är en trygg partner att samarbeta med.

Läs mer

Rekommenderad städhjälp i Stockholm sedan 2005

Vi hjälper tusentals nöjda månadskunder med städhjälp

Stockholms trevligaste städhjälp

Kundfördelar som skapar flexibilitet, trygga rutiner & hög kvalitet till ett lågt pris

Ett tydligt fast timpris på städningen har du alltid. Inga extra avgifter som inställelse eller reskostnader finns. 

Fast lågt pris på din städhjälp

Vid regelbundna städuppdrag knyter vi en fast städhjälpare till dig under hela uppdragstiden  För att göra kommunikationen enkel och effektiv får du en egen kontaktperson från start. Allt detta kommer resultera i trygga och fasta rutiner.

Fast städhjälpare och egen kontaktperson

Vid engångsuppdrag jobbar vi med professionella städteam som är specialiserade inom sitt område och har stor kompetens. Vi knyter en servicebil till uppdragen och har med städutrustning för din bekvämlighet. 

Professionella städteam vid engångsuppdrag

Inga långa avtal, inga konstigheter, ingen bindningstid på samtliga regelbundna uppdrag, Gäller både privat och företagskund.

Ingen bindningstid vid regelbunden städhjälp

Har du städhjälp varje eller varannan vecka har du bara 15 dagars uppsägningstid. Har du städhjälp var 4 vecka så har du bara 60 dagars uppsägningstid. 

15 dagars uppsägningstid vid regelbunden städhjälp

Vår milljömedvetenhet är ett tydligt inslag i våra tjänster. Vi har valt att certifiera oss med en internationell märkning som gör att vi hela tiden, år från år, måste visa bättre resultat. Även om miljön är det vikigaste för oss är upplevd kvalitet något vi tar på största allvar och har även en certifiering här.

Kvalitet samt miljöcertifierat

Vårt samarbete med UC - Sveriges största och mest kända kreditinformationsföretag ger dig som kund möjligheten att i realtid få veta hur pass stabil ekonomi vi har. Bra att veta att du har gedigen partner som du kan lita på i vått och torrt.

UC Sigill - Högsta kreditvärdighet

Vi har full försäkring på alla städtjänster, vår personal och självklart ditt hem om skadan skulle vara framme. Vi har trygga inarbetade rutiner där vi jobbar kontinuerligt med säkerhet runt lås, larm samt annan känslig kundinformation.

Trygga försäkringar och bra säkerhetsrutiner

Vi tror att nyckeln till framgång är att ha kvar, vidareutbilda och behålla sina anställda då detta skapar kontinuitet och trygghet i uppdragen och är det som våra kunder uppskattar mest. Alla våra städhjälpare är anställda i Strykfritt AB. Så har vi jobbat sedan 2005.

Nöjda medarbetare - Låg personalomsättning

Alltid möjlighet till rut-avdrag direkt på fakturan. Hushållsnära tjänster ger 2022 dig en möjlighet att få 50% direktrabatt på samtliga städtjänster. Hos oss betalar du alltid mot faktura i efterskott. Enkelt och bekvämt.

Alltid RUT-avdrag på hushållsnära tjänster