Alla inlägg

Paus i din hemstädning hela juli 2018

14 juni, 2018

Strykfritt AB har som vanligt sommarstängt under juli. Sista städdag är lördag 30 juni. Sedan är det stängt från söndagen 1 juli t.o.m tisdag 31… Läs mer »

Stopp i toaletten? Här är 5 smarta sätt att lösa det på

28 maj, 2018

Hemstädning är ibland ganska kul men det finns vissa saker man gärna slipper städa. Ett städat hem är något som ger dig frid och fröjd… Läs mer »

Gör som proffsen, använd diskmedel vid fönsterputs? Eller ska man köra på fönsterputsmedel?

23 april, 2018

Det beror lite på hur stora ytor som ska torkas av. Glasputsmedel är bekvämt helt enkelt och ger ett bra resultat (om man använder bra… Läs mer »

Uppehåll vår/sommar i din hemstädning hos Strykfritt AB Städhjälp Stockholm

27 mars, 2018

Påsken är snart här och vi har fått några frågor om hur det ser ut med städningen under våren och sommaren. Känner du att du… Läs mer »

Tips för din hemstädning under påskhelgen om olyckan är framme!

Tjohej, påsken är här! Super – eller? Blir det massor med fritid med släkt och vänner eller blir det maratonstädning och ändlös matlagning? Och vad… Läs mer »

Grattis Mats! Du vann en vårstädning!

2 mars, 2018

Vi har nu korat en vinnare i vår rekommendationstävling! Grattis Mats U, Vasatan! Chansen att vinna var ganska stor då det inte var något stort… Läs mer »

En kostnadsfri vårstädning kanske?

15 februari, 2018

Vinn en vårstädning inkl. fönsterputs värde 3184 kr.*   Tävlingen är enkel.   Skriv några rader om oss på RECO.se . Det är en svenskt sajt… Läs mer »

Fettisdagen 2018 är idag – Nu är det dags igen för semlorna!

13 februari, 2018

Köpsemla eller hembak? Har du brist på inspiration för vilka fantastiska bakverk du kan göra eller kanske till och med köpa så läs artikeln här…. Läs mer »

Lär dig städa som ett proffs – gör hemstädningen till en njutning!

12 februari, 2018

Gör din hemstädning både enklare, roligare och snabbare. Ta del av städproffsens 13 bästa super-tips! Tänk städningen som i rutor. Ett annorlunda men mycket effektivt tips… Läs mer »

Vårstädning snart?

7 februari, 2018

När solen börjar titta fram och dagarna blir längre kan det kännas dags för att piffa upp lite hemma inför våren. Det finns nämligen ingen… Läs mer »

Vi vill säga förlåt och samtidigt önska en god jul och ett gott nytt år!

15 december, 2017

Vi vill säga förlåt och samtidigt önska en god jul och ett gott nytt år! Kommunikationen har inte varit bra i höst. Mycket beror helt… Läs mer »

Prispaketen för hemstädning inför 2018

Information gällande priser på våra städpaket och villkor kring dessa. Framtagandet av den nya paketen har inneburit mycket jobb men vi har också inte kunnat… Läs mer »

Rutavdraget 10 år – Hemstädning årets bransch 2018?

12 december, 2017

Hemstädning & städhjälp årets bransch 2018? I juli i år (2017) är det 10 år sedan riksdagen beslutade att svenska hushåll skulle få möjligheten att… Läs mer »

Jul och nyårsstängt – Paus i din hemstädning. 23 dec – 7 jan.

23 november, 2017

Julen närmar sig med stormsteg och vi kommer ha jul och nyårsuppehåll som planerat. Sista ordinarie städdag för samtliga privatkunder är fredag den 22:a december… Läs mer »

Dödstädning – låter det hemsk eller något som kan vara nyttigt för var en?

14 november, 2017

Expressen.se har för någon vecka sedan haft en artikel om dödsstädning. En “svensk” trend som faktiskt fått lite spridning i världen. Vad handlar det hela… Läs mer »

Gällande faktura/administrationsavgifter för din städtjänst

Vi strävar alltid för att vara så öppna och ärliga som möjligt i vår kommunikation och är ledsna att detta inte nått fram. Vi vill… Läs mer »

Uppdatering kring städpaketen

13 november, 2017

Information gällande priser på våra städpaket och villkor kring dessa. Vi har under veckan fått mycket feedback om våra städpaket och dess utformning. Vi vill… Läs mer »

Ny prislista och utformning av tjänsten från 1 november

31 oktober, 2017

Istället för en prishöjning införs städpaket där kunden väljer städpaket och villkor. Vi kommer som vi tidigare annonserat ut inte höja priset till 189 kr… Läs mer »

Här finns bakteriehärdarna i hemmet

12 oktober, 2017

Nu kommer hösten och vi har förkylningstider igen. Tänk på att även om du får hjälp med din hemstädning via Strykfritt kan det vara klokt… Läs mer »

Nytt pris för din hemstädning från 2017-10-01

12 september, 2017

Hej allihop. Prisjusteringen träder i kraft från och med 1 oktober 2017 där det nya priset blir 189 kr timmen om man har städning 4 timmar eller mer… Läs mer »

Städstart med hemstädningen 2017-08-01

28 juli, 2017

Snart sätter vi igång med hemstädningen igen! Välkommen tillbaka för en ny höst med hemstädning från Strykfritt AB ;-) Hoppas du haft en trevlig och… Läs mer »

Rutavdrag för städhjälp

1 juli, 2017

En av de vanligaste frågorna vi får av kunder som är intresserade av hemstädning och städhjälp i Stockholm är hur rut­avdraget fungerar. Sedan 2009 sker… Läs mer »

Får jag städhjälp under vår och sommar 2017?

9 maj, 2017

Städhjälp våren och sommaren 2017. Ja, självklart hjälper vi dig med din hemstädning under stora delar av våren. Men lite ledighet finns det dock framför… Läs mer »

Kort paus i din hemstädning under påsk!

11 april, 2017

Påsken är här och då blir den en kort paus för en del i er hemstädning ;-)… Redan på torsdagen jobbar många halvdag – inte… Läs mer »

Uppdatering kring RUT vid hemstädning

1 mars, 2017

Hej. Vi har haft lite frågor kring RUT/ROT potten vid hemstädning och väljer härmed ta upp ämnet lite mer ingående. Det är intressant info att läsa… Läs mer »